Els alumnes del PTT d’Auxiliar en vivers i jardins decoren les Biblioteques Joan Miró amb “kokedames”

Els alumnes del PTT d’Auxiliar en vivers i jardins decoren les Biblioteques Joan Miró amb “kokedames”

L’objectiu del projecte és motivar als joves i posar en valor el seu treball i esforç

Unes “kokedames” elaborades pels alumnes del PTT D’Auxiliar en vivers i jardins llueixen des de fa uns dies a les biblioteques municipals de Mont-roig i Miami Platja. Es tracta d’unes plantes cultivades damunt d’una bola de molsa i substrat, sense torreta, seguint una antiga tècnica japonesa. El resultat ha sorprès a tots els usuaris d’aquests equipaments que han coincidit en destacar el treball i la originalitat de presentació de les plantes.

La iniciativa forma part de l’assignatura “Projecte integrat” del PTT-PFI (Pla de Transició al Treball – Programa d’Inserció i Formació) que es du a terme a l’Institut Antoni Ballester. La col·locació de les kokedames a aquests equipaments municipals serveix per donar visibilitat a aquests estudis, destinats a joves d’entre 16 i 21 anys que no han obtingut el graduat en ESO. El protagonisme que adquireixen amb la presentació pública dels treballs és un element motivador pels alumnes i un reforç positiu cap a la seva feina.

Tot el treball realitzat, així com les diverses activitats i projectes que duen a terme estan explicats al seu blog “Fem-ho verd”.

Comparteix aquest article