Àngel Moran guanya el segon concurs de Cuina de la Fira

Àngel Moran guanya el segon concurs de Cuina de la Fira

  • Durant la deliberació del jurat, format per membres d’entitats locals, va tenir lloc un taller de cuina a càrrec de Mariona Quadrada

Ángel Moran és el guanyador del II Concurs de Cuina de la Fira

La recepta d’esfilagarsat de bou, presentada per Àngel Moran Margalef va guanyar la segona edició del Concurs de Cuina de la Fira de Mont-roig, que va tenir lloc aquest diumenge a la tarda, al recinte firal.

De les 9 propostes presentades, el jurat va puntuar de forma individual cada plat tenint en compte aspectes com la presentació, els productes que es van fer servir, l’elaboració del plat i finalment el seu sabor, aroma i textura.

En aquesta edició el jurat va estar format per Marta Nolla, vicepresidenta de l’Associació d’Empresaris i Comerciants de Mont-roig, Xavi Alcaide, president de l’Associació d’Hosteleria de Miami Platja, Anton Bernal, president del Centre Excursionista l’Areny i Marc Vidal, monitor del Grup de Colònies i Esplai Els Brivalls.

Les propostes a puntuar van ser: truita al cava, sípia amb mandonguilles i pèsols, peixet gustós, caldereta de corder, volcànic d’arròs, esfilagarsat de bou, melós de mar, flam casolà i carquinyolis.

Durant la deliberació del jurat va tenir lloc un taller de cuina a càrrec de Mariona Quadrada. La cuinera reusenca va explicar com preparar dos plats ben estiuencs: tàrtar de bacallà amb alvocat i gaspatxo de síndria amb oli d’alfàbrega. També Frederic Font va escriure dos poemes especialment per al concurs que participants i jurat es van poder endur de record.

L’alcalde, Fran Morancho, va fer entrega del premi al guanyador, una estada d’una nit per a dues persones, gentilesa de l’Hotel The Westin Bonmont Golf Resort & Spa, un diploma acreditatiu i dues entrades per al Festival Familiar Rústic.

A més, tots els participants i el jurat van ser obsequiats amb una caixa de mont-rogetes del Forn Juncosa, un barret de la Tapa de la Fira i una entrada per al Festival Familiar Rústic, que tindrà lloc a la Masia de Castelló, a Vandellòs.

Comparteix aquest article