Aquest dilluns comencen les inscripcions per al transport escolar del curs 2022/2023, que arriba amb noves parades

Aquest dilluns comencen les inscripcions per al transport escolar del curs 2022/2023, que arriba amb noves parades

  • Autobusos de l’empresa Plana, que farà el servei.

    Els canvis s’han efectuat després de realitzar un estudi amb la distribució de l’alumnat. També s’ha tingut en compte les sol·licituds de la ciutadania amb l’objectiu d’incrementar el radi de cobertura de les rutes i parades.

Després de fer un estudi dels usuaris actuals del servei de transport escolar i veient la distribució de l’alumnat al municipi, juntament amb les sol·licituds rebudes per la ciutadania, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha dut a terme canvis per optimitzar el servei i augmentar al radi de cobertura al màxim alumnat possible. En aquest sentit, destaca la nova parada a la urbanització Pino Alto per l’alumnat d’infantil i primària i les dues noves parades a l’avinguda Dr. Gil Vernet a l’altura dels carrers Verge de Montserrat i Mallorca, tant per l’alumnat d’infantil i primària com per l’alumnat de secundària.

A  partir d’aquest dilluns 20 de juny es pot fer la presentació de sol·licituds a través de la Seu electrònica (amb assistència telemàtica en cas que sigui necessari) o bé de forma presencial. El període per fer les inscripcions per al transport escolar del curs 2022-2023 s’allargarà fins al 31 de juliol. Les inscripcions són per al transport de l’alumnat a tots els centres educatius del municipi: l’Escola Mare de Déu de la Roca, l’Escola Joan Miró, l’Escola Marcel·lí Esquius i l’alumnat d’ESO de l’Institut Miami i de l’Institut Antoni Ballester.

Com es pot fer la inscripció?:

La inscripció pel transport escolar es pot fer de forma telemàtica a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp a l’adreça https://mont-roig.eadministracio.cat, a l’apartat de catàleg de tràmits d’Educació, Cultura i Esports. Instància titulada “Transport escolar per estudis d’infantil i obligatoris curs 2022-2023 ”.

Per a la tramitació telemàtica es pot sol·licitar l’assistència del personal de l’OME  al següent enllaç: https://montroig.eadministracio.cat/citaprevia.1 Caldrà enviar prèviament la documentació per tramitar en format digital a ome@mont-roig.cat.

En cas que el tràmit no es pugui fer de forma telemàtica, quan el ciutadà no disposi dels mitjans necessaris per fer la tramitació telemàtica, podrà realitzar-la de forma presencial a les OMAC amb l’assistència del personal de l’OME, abans caldrà demanar cita prèvia a la web municipal https://citaprevia.montroig.cat/mont-roig/  o bé al telèfon 977 17 28 65.

Es poden consultar totes les novetats, les rutes, les tarifes i les bonificacions d’aquest servei en el següent enllaç.

https://mont-roig.cat/lajuntament/arees/educacio/servei-transport-escolar/

Comparteix aquest article