Augmenta la taxa escolar al municipi

Augmenta la taxa escolar al municipi

L’Institut Antoni Ballester a Miami es consolida com a centre Reunió Taula mixta d'Ensenyament

Mont-roig del Camp ha celebrat aquest matí la taula mixta d’Ensenyament, una reunió de coordinació entre Generalitat i Ajuntament, que es duu a terme semestralment i que té per objectiu fer una valoració de la situació actual dels centres educatius del municipi així com tractar els projectes a engegar el proper curs.

Una de les dades rellevants que s’ha posat damunt la taula ha estat l’augment de la taxa escolar al municipi, que es situa en un 84’62%. Una xifra superior a cursos anteriors i que posa de manifest que les famílies aposten per Mont-roig i Miami per iniciar l’etapa escolar dels seus fills. 

D’altra banda l’Institut Antoni Ballester a Miami es consolida com a centre. El proper curs tant Mont-roig com Miami comptaran amb 2 línies de primer d’ESO. Destaca també que els dos centres oferiran les mateixes optatives als seus alumnes.

Pel que fa a les obres, el Departament d’Ensenyament ha anunciat que invertirà pel proper curs 51.000 euros a l’institut de Miami que es destinaran a la instal·lació d’un nou mòdul.

Finalment, la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona, Maria Àngels Gonzàlez, ha aprofitat la ocasió per felicitar a l’Ajuntament per la seva implicació al projecte de diversificació curricular  “Podem aprendre de moltes formes”, al PTT- d’Auxiliar de vivers i Jardins i al nou Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació sociocultural i turística (adreçat als càmpings) que es posarà en marxa el curs vinent. 

Recordatori del calendari de preinscripcions pel curs 2015/2016:
–    Batxillerat: del 12 al 19 de maig de 2015
–    PTT d’auxiliar de vivers i jardins: del 19 al 29 de maig de 2015
–    CFGS d’Animació sociocultural i turística adreçat als càmpings: del 26 de maig al 3 de juny

Imatge portada

2015_05_05_reunio_taula_mixta_deducacio_010.jpg

Emails enviats
Dimarts 05 de Maig del 2015 a les 14:05 – Costadiari.cat – Elisabeth (esarraseca@gmail.com), Costadiari.cat (info@costadiari.cat), Costadiari.cat – Ariadna (a.escodapadilla@gmail.com), REUS DIGITAL (redaccio@reusdigital.cat), REUS DIRECTE (reusdirecte@reusdirecte.com), REUS DIRECTE Redacció (redaccio@reusdirecte.com), Costa Magazine (agencia@mediatica.net), El Ressó (info@pedrasecamont-roig.com), El Traginer (traginer@pucom.biz), Miquel Beatet (mabeatet@hotmail.com), Diari de Tarragona – Adriana Escoda (aescoda@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Costa (costa@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Javier Díaz (jdiaz@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Mònica Just (mjust@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Oficina Reus (reus@diaridetarragona.com), El Punt – Azahara Palomares (apalomares@elpuntavui.cat), El Punt – Oficina territorial (tarragona@elpuntavui.cat), Guia de Reus (guia@bonaimatge.es), Més Tarragona – Especials (Laura Gómez) (especials@mestarragona.com), Més Tarragona – Redacció (redaccio@mestarragona.com), Més Tarragona – Sílvia jimenez (jimenez@mestarragona.com), RAC 1 + La Vanguardia (Esteve Giralt) (estevegiralt@gmail.com), Cadena Ser – Reus (reus@cadenaser.com), Catalunya Ràdio – Tarragona (Ricard Boigues) (informatiustarragona@catradio.cat), COM ràdio – Montse Huguet (mhuguet@comradio.com), COM ràdio – Virtu Moron (vmoron@comradio.com), COPE – Tarragona (tarragona@cadenacope.net), ONDA CERO – Informatius (informatius@ondacero.es), RÀDIO HOSPITALET I VANDELLÒS (radio@vandellos-hospitalet.cat), TARRAGONA RÀDIO (redaccio@tarragonaradio.cat)

Comparteix aquest article