Balanç positiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Balanç positiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Mont-roig del Camp va participar per segon any consecutiu a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que es va realitzar a nivell europeu a finals del mes de setembre. El regidor de Mobilitat, Juan Gallardo, ha fet un balanç positiu de la participació i ha volgut agrair públicament l’esforç de les entitats i persones implicades.

El primer dels actes que es va programar va ser una caminada popular, realitzada amb la col·laboració del C. E l’Areny. La ruta va permetre gaudir de paisatges i indrets d’interès, a més d’unes grans vistes sobre el Camp de Tarragona.

Per altra banda es van organitzar dues bicicletades a les escoles, convidant als alumnes a desplaçar-se durant aquests dies amb aquest mitjà de transport i a participar de les activitats programades.

A l’escola Marcel·lí Esquius es va realitzar un circuit amb senyalitzacions viàries al carrer Brasil. Totes les classes van participar en aquest circuit que tenia com a premi una matrícula commemorativa de la diada. A més, Esports Mané va col·laborar-hi realitzant una petita explicació sobre hàbits correctes de circulació amb la bicicleta i un petit taller sobre el seu funcionament.

Pel que fa a l’escola Mare de Déu de la Roca, l’activitat es va fer coincidir amb la classe d’educació física. Aquesta va comptar amb formació sobre circulació i una gimcana, amb el respectiu repartiment de matricules de la diada.

Tot plegat va servir per conscienciar a petits i grans de la necessitat de dur a terme hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, visualitzant així els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, en la millora de la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Comparteix aquest article