Bona acceptació entre els joves dels ‘Directes Confinats’ a través d’Instagram

Bona acceptació entre els joves dels ‘Directes Confinats’ a través d’Instagram

  • Mitja dotzena de professionals de sectors molt diversos han participat en aquest projecte que va iniciar-se durant el confinament

El cicle de xerrades a través d’Instagram “Directes Confinats” que el departament de Joventut va posar en marxa coincidint amb el confinament ha tingut molt bona rebuda per part dels joves. Es tracta d’una iniciativa a través de la qual els nois i noies del municipi han tingut l’oportunitat de parlar amb mitja dotzena de personatges de diferents àmbits i professions, que es connectaven en directe i que responien les preguntes que els joves els hi feien.

Per aquesta secció hi han passat professionals com l’actriu Cristina Brondo que va ser l’encarregada d’inaugurar els directes, Dj OGT, la periodista Samanta Villar, la model Mireia Canalda, la presentadora de televisió Luján Argüelles, el periodista i activista José Mola i el comunicador i escriptor Abel Arana. Aquests dos últims van ser els encarregats de tancar el cicle de Directes Confinats, coincidint amb els actes organitzats per l’Ajuntament amb motiu del 28 de juny, dia dels drets LGTBI i van presentar, a més, els seus llibres, que ja es poden trobar a les biblioteques Joan Miró i Miramar.

La fama, la televisió, els diners, la moda, l’homofòbia o l’autoestima són alguns dels temes que es van tractar amb els convidats, que van aprofitar per deixar missatges molt clars pels joves. De fet, el directe de la Samanta Villar va comptar amb quasi 100 persones seguint l’entrevista en directe i, posteriorment, totes les entrevistes han passat del miler de visualitzacions.

Tots els directes que s’han  realitzat es poden trobar al canal IGTV del perfil d’Instagram de joventut @casaljovek1ik2 i els diferents resums en totes les xarxes socials de Joventut.

Comparteix aquest article