Bona afluència de visitants a la Fira Cullerada 2016 de Mont-roig del Camp

Bona afluència de visitants a la Fira Cullerada 2016 de Mont-roig del Camp

  • La Pizzeria Lucciano’s és la més votada a la Tapa de la Fira
  • Ja s’han donat a conèixer les 4 fotografies guanyadores del concurs de Facebook i Instagram
IMG-20160816-WA0001

Fira Cullerada 2016

Els productes alimentaris de qualitat i proximitat van protagonitzar la Fira Cullerada 2016 de Mont-roig del Camp, un certamen que aquest any, coincidint amb el seu 135è aniversari, es va renovar per oferir un recinte firal centrat en el món de la gastronomia.

Del 5 al 7 d’agost prop d’una vintena d’expositors van mostrar els seus productes a la vegada que els visitants van poder degustar-los i conèixer la seva oferta. Una altra de les novetats importants va ser el canvi d’ubicació del recinte firal que es va situar al carrer Aureli Maria Escarré, just davant del Poliesportiu. Una iniciativa que va permetre que el recinte firal, les atraccions i bona part de les activitats festives quedessin integrades en un únic espai.

Expositors i organització s’han mostrat contents de l’acceptació que va tenir la Fira i de l’afluència constant de visitants rebuda al llarg del cap de setmana. Amb tot, s’espera que en futures edicions es pugui ampliar el nombre de productors participants per tal que el certamen es converteixi en un referent gastronòmic del Camp de Tarragona.

Una fira en què, a més de conèixer els expositors, es va poder degustar la Tapa de la Fira i votar la preferida. Un cop fet el recompte de vots, el restaurant guanyador de Tapa de la Fira ha estat la Pizzeria Lucciano’s amb la tapa “Escabetx Lucciano’s”.

fotografies guanyadores Cullerada2016

Fotografies guanyadores del concurs de Facebook i Instagram #Cullerada2016

D’altra banda i com és tradicional, els concerts, el teatre, les atraccions, les activitats infantils i les propostes de les entitats del municipi no van faltar en un ampli programa d’activitats lúdiques i festives que d’una de les cites més importants del calendari local.

Guanyadors concurs de fotografies Instagram i Facebook

Més d’una seixantena de fotografies van participar al concurs de Facebook i Instagram amb l’etiqueta #Cullerada2016. Les 4 fotografies guanyadores s’emportaran un àpat per a dues persones a un dels bars/restaurants participants a la Tapa de la Fira. Els guanyadors s’han donat a conèixer a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

Comparteix aquest article