El càmping Els Prats Village obté el Premi Nit del Turisme 2016

El càmping Els Prats Village obté el Premi Nit del Turisme 2016

Nit Turisme 2016_6La XVI Nit del Turisme de Mont-roig del Camp i Miami Platja ha premiat al càmping Els Prats Village. El certamen, celebrat aquest divendres al vespre al restaurant Casablanca de Miami Platja, ha reconegut públicament l’excel·lència d’aquest establiment turístic que a inicis d’aquest any obtenia també el premi Best Càmping 2016 i el situava entre un dels millors càmpings d’Europa.

El càmping Els Prats Villlage era una de les 4 candidatures, que juntament amb  Pierre et Vacances i els empresaris Victor Rubio Ordas i Jordi Sabaté de Haro optaven al reconeixement, proposat per la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i ratificat per la Junta de Govern Local. El guanyador es va obtenir mitjançat votació dels presents a la vetllada, tots ells persones vinculades directe o indirectament amb el sector turístic del municipi.

El Premi Nit del Turisme té l’objectiu de posar en valor el treball i la trajectòria professional d’aquelles empreses, entitats o institucions que aposten per la qualitat, la segmentació, la diferenciació i l’especialització en els seus serveis i que contribueixen d’aquesta forma a potenciar la competitivitat i el desenvolupament turístic del municipi.

Una aposta pel sector

Tan l’alcalde, Fran Morancho com la regidoria de Turisme, Yolanda Pérez van destacar en les seves intervencions la clara aposta que fa l’Ajuntament pel principal motor econòmic del municipi. En aquest sentit, Pérez va explicar que l’equip de govern està fent un gran esforç per incrementar les partides i la coordinació envers les platges i el sector, mentre que l’Alcalde va afirmar estar convençut que “és a partir del turisme que aconseguirem sortir del clot, generar riquesa local i el més important, crear llocs de treball”.

Comparteix aquest article