Canvis en la celebració de la Diada de Sant Jordi per la previsió de pluja

Canvis en la celebració de la Diada de Sant Jordi per la previsió de pluja

  • Sant Jordi 2022.

    Els actes a Miami Platja s’han traslladat al Centre Polivalent i a Mont-roig es faran al poliesportiu municipal

A causa de la previsió meteorològica de demà dissabte (amb elevades probabilitats de pluja), l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha decidit traslladar tots els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi al poliesportiu municipal de Mont-roig i al Centre Polivalent de Miami Platja.  L’objectiu és preservar les parades de llibres i roses, així com poder mantenir tota la programació d’actes culturals i literaris previstos.

A partir de les 10 del matí s’obriran els dos espais, on hi haurà parades de llibres i roses. A més, algunes entitats locals també posaran la seva paradeta, així com les biblioteques municipals i el Departament de Joventut que oferiran informació sobre els seus serveis i recursos a la ciutadania.

La programació està enfocada als més petits de casa, amb tallers i espectacles infantils relacionats amb els llibres i la llegenda de Sant Jordi. També durant el matí, les biblioteques entregaran els premis del concurs de superlectors i de punts de llibre. A Miami Platja, a les 12.30 h hi haurà l’actuació de l’alumnat de l’Escola de Música Baptista Nogués, que representarà el conte cantat d’en Patufet i la interpretació de diverses peces instrumentals.

A partir de les 12.30 h, a Mont-roig, les autores locals, Rosa Pàmies, Maria Aragonès i Beatriz Herrera, que han publicat llibres aquest any, signaran exemplars.

Les propostes culturals continuaran a la tarda. A Mont-roig s’encetarà amb una cercavila dels Gegants del Barri dels Sis Carrers, acompanyats pels Grallers de Mont-roig, que sortiran a les 17.00h des de la Casa de Cultura i faran una ballada en arribar al Parc Maria Martori. A continuació hi haurà berenar per a tothom i després l’espectacle d’animació infantil amb els Farsa de Farsants. Posarà el punt i final a la festa el concert folk de la Cobla Mitja Lluna i l’exhibició de sardanes de l’associació sardanista La Rotllana Mont-rogenca.

A Miami Platja, la tarda s’iniciarà amb un berenar de coca de xocolata per a la canalla i l’espectacle d’animació infantil amb la companyia Set de so. Acabarem la Diada amb el Coro Rociero Arena del Camino que farà una actuació especial per Sant Jordi.

 

Comparteix aquest article