Colles guanyadores del Concurs de Carrosses i Comparses del Carnaval 2019

Colles guanyadores del Concurs de Carrosses i Comparses del Carnaval 2019

• Adrià Martínez i Andrea Torres a Mont-roig i Manel Baena i Rosa Escoda a Miami Platja són proclamats Reis i Reines del Carnestoltes

L’originalitat de la disfressa i maquillatge, el treball confeccionat a mà, la posada en escena i coreografia en el cas de les comparses, a més dels acabats i detalls del vehicle, en el cas de les carrosses són alguns dels elements que es van tenir en compte a l’hora de premiar a les millors carrosses i comparses del Carnaval 2019, que s’ha celebrat aquest dissabte a Mont-roig i Miami Platja.

GALERIA DE FOTOS

A Mont-roig el primer premi de la categoria carrossa va ser la colla Els Arreplegats amb la disfressa “Geishes”. La segona posició va ser per la colla Els descosits amb la disfressa “Astèrix a Mont-Gàl·lia” i el tercer lloc per la colla Escapalics amb la disfressa “pixats calces llargues”.

Pel que fa a les comparses el primer premi se’l va endur el grup Gambes Gamberres amb “Olimpus“, el segon premi va ser pel grup Castellers desequilibrats per la disfressa de castellers i el tercer premi per Charlie i la fàbrica de xocolata i la disfressa del mateix nom.

Seguidament i d’acord amb els premis obtinguts es va nomenar a Adrià Martínez, Rei Carnestoltes 2019 i a Andrea Torres, Reina Carnestoltes 2019.

A Miami Platja el primer premi de la categoria carrossa va ser pel grup Ben avinguts i la disfressa “Olimpus circus“, el segon premi se’l va emportar la colla La Espuela amb la disfressa de “Pollito pio” i el tercer premi per “Los sin nombre” i la caracterització de Mago de Oz.

De la categoria comparsa, el primer premi va ser per la colla Los fiesteros caracteritzats de la Metro Golden Miami. El segon premi va ser per la disfressa Vintage Circus i el tercer premi se’l va emportar la colla Xirinola i la disfressa de Mamma Mia.

Segons aquests premis obtinguts es va proclamar el nou Rei Carnestoltes que va ser per Manel Baena i la Reina Carnestoltes 2019 per Rosa Escoda.

En total hi van participar una vintena de colles entre les rues de lluïment de tarda i nit de Mont-roig i de Miami Platja.

Comparteix aquest article