Comença la 134ena Fira de Mont-roig del Camp

Comença la 134ena Fira de Mont-roig del Camp

L’oferta comercial es complementa amb un ampli programa d’activitats juvenils, culturals i festivesInauguració de la 134ena Fira de Mont-roig del Camp

La pluja ha donat una treva aquest divendres al vespre i ha permès celebrar la inauguració de la 134ena edició de la Fira de Mont-roig del Camp. Un certamen que arrenca amb l’Espai Gastronòmic com a principal novetat. La proposta té per objectiu promocionar i donar a conèixer la gastronomia del municipi i el sector de la restauració, així com també els productes locals del territori, a través del Segell de Producte Local de Qualitat. Una iniciativa que ha permès que els assistents poguessin degustar també la “Tapa de la Fira” i votar la millor.

Aquesta és la novetat d’una fira centenària que ha sabut adaptar-se als nous temps i que continua esforçant-se per mantenir-se com una de les cites ineludibles del calendari comercial de la demarcació. El Parc Maria Martori acull una setantena d’expositors d’alimentació, artesania, llar, productes i serveis, automoció i entitats locals que mostren fins el proper diumenge a les 22h els seus productes i serveis.

La Fira inclou a més un ampli programa d’activitats festives i culturals que compten amb una forta implicació del teixit associatiu local, com la Garrofang, el Campionat del Pernil o la ballada dels gegants Pitot i Pitota.

Galeria de fotografies

Imatge portada

img_20150731_202442.jpg

Emails enviats
Divendres 31 de Juliol del 2015 a les 21:07 – Canal Reus TV – Informatius (informatius@canalreustv.com), Canal Reus TV – Programes (programes@canalreustv.com), TV VANDELLÒS (tvv@vandellos-hospitalet.cat), Costadiari.cat – Elisabeth (esarraseca@gmail.com), Costadiari.cat (info@costadiari.cat), Costadiari.cat – Ariadna (a.escodapadilla@gmail.com), REUS DIGITAL (redaccio@reusdigital.cat), REUS DIRECTE (reusdirecte@reusdirecte.com), REUS DIRECTE Redacció (redaccio@reusdirecte.com), Costa Magazine (agencia@mediatica.net), El Ressó (info@pedrasecamont-roig.com), El Traginer (traginer@pucom.biz), Miquel Beatet (mabeatet@hotmail.com), Diari de Tarragona – Adriana Escoda (aescoda@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Costa (costa@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Javier Díaz (jdiaz@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Mònica Just (mjust@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Oficina Reus (reus@diaridetarragona.com), El Punt – Azahara Palomares (apalomares@elpuntavui.cat), El Punt – Oficina territorial (tarragona@elpuntavui.cat), Guia de Reus (guia@bonaimatge.es), Més Tarragona – Especials (Laura Gómez) (especials@mestarragona.com), Més Tarragona – Redacció (redaccio@mestarragona.com), El Mundo – Cultura (cultura@elmundo.es), La Vanguardia – Revista Què fem? – Rita Pere (rpere@prismapublicaciones.com), RAC 1 + La Vanguardia (Esteve Giralt) (estevegiralt@gmail.com), Cadena Ser – Reus (reus@cadenaser.com), Catalunya Ràdio – Tarragona (Ricard Boigues) (informatiustarragona@catradio.cat), COM ràdio – Montse Huguet (mhuguet@comradio.com), COM ràdio – Virtu Moron (vmoron@comradio.com), COPE – Tarragona (tarragona@cadenacope.net), ONDA CERO – Informatius (informatius@ondacero.es), RÀDIO HOSPITALET I VANDELLÒS (radio@vandellos-hospitalet.cat), TARRAGONA RÀDIO (redaccio@tarragonaradio.cat)

Comparteix aquest article