Comença la Festa Major de Sant Jaume

Comença la Festa Major de Sant Jaume

Festa Major Sant Jaume 2015Seran 4 dies amb activitats per a tots els públics com els matins infantils o el Festival Mar Músic

El pregó donarà inici, avui al vespre, a la Festa Major de Sant Jaume. Els 5 joves de l’Institut Antoni Ballester de Miami Platja, premiats amb un viatge a Silicon Valley, seran els encarregats d’encetar 4 dies de festes amb activitats per a tots els públics. L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde Fran Morancho i el nou regidor de festes Ángel Redondo, a més d’altres autoritats municipals. Durant la vetllada no hi faltarà la Geganta Lluna Roja i els seus Timbalers.

El Festival de música electrònica Mar Music serà un dels plats forts que, aquest any, com a novetat, oferirà dos ambients, l’escenari Beach Zone i l’escenari Terraza Club. Dj’s de renom com Sergi Domene de Flaix FM seran els encarregats de fer sortir el sol la nit del divendres i la nit del dissabte. Els assistents també podran gaudir de làser show performance, ciborg robots, fluor party, barra de mojitos i photo call. L’acte compta amb la col·laboració de l’Associació Cultural Mitjanit.

Els nens i nenes també tenen un espai destacat a la Festa Major amb els matins infantils. Jocs en format xxl, inflables aquàtics i l’esperada festa de l’escuma són algunes de les activitats lúdiques que es realitzaran el dissabte a la plaça Jaén i el diumenge a la Pista d’estiu.  

El programa es completa amb la missa en honor a Sant Jaume i la participació del Coro rociero “Arena del Mar”, activitats esportives com el buball i una master class de ciclo indoor, balls, espectacle de revista, tir al plat, castells, sardanes o les tradicionals vaquetes.

Els castell de focs artificials a la platja Cristall, el rom cremat i l’actuació de l’Associació Cultural i Musical Miami Sona, el proper diumenge, a partir de les 22:30h, posaran el punt i final a la Festa Major Sant Jaume 2015.

Imatge portada

cartell_santjaume2015_ok2.jpg

Comparteix aquest article