Comença la primera fase de renovació dels parcs infantils municipals

Comença la primera fase de renovació dels parcs infantils municipals

Pla de millora dels parcs infantils_2016_02_09

Pla de millora dels parcs infantils

Les obres s’emmarquen en un Pla de millora i contemplen la reparació dels desperfectes i la instal·lació de nou material

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha posat en marxa un Pla de millora de les àrees de jocs infantils del municipi. El projecte contempla la reparació dels desperfectes i la instal·lació de nou material en aquests espais.

Les obres de la primera fase del Pla, que s’han iniciat aquest matí,  inclouen la renovació de 3 parcs infantils. Es tracta de les zones de jocs ubicades al costat de l’escola de música, de l’escola bressol Petete i de la Pista d’estiu de Miami Platja. El Pla preveu altres fases que permetran poder renovar de forma gradual la vintena de parcs infantils existents al municipi.

Segons l’equip de govern es tracta d’una actuació necessària per tal de posar al dia aquests espais que actualment pateixen un desgast general, fet que dificulta que es pugui fer un ús correcte de les instal·lacions.

Les obres de renovació han començat amb el parc infantil situat entre el carrer Sòria i el carrer Granada i inclouen la instal·lació d’un nou gronxador, un balancí de molles i un tobogan, a més de la reparació dels desperfectes del mobiliari. En el cas del parc de l’Avinguda Cadis es contempla també la instal·lació d’una plataforma multi joc, un gronxador de dos seients i un balancí. Finalment al parc de l’Avinguda Saragossa amb Avinguda Gran Canària s’hi instal·larà una taula de ping pong i s’hi dibuixarà una xarranca.

La primera fase del projecte es desenvoluparà gràcies a una subvenció de l’ANAV, l’Associació Nuclear Ascó Vandellòs, que ha cobert pràcticament totes les obres. L’import dels treballs és de 14.452,38 euros i es gestionen a través de l’empresa subministradora Happyludic que és l’encarregada de fer el muntatge i reparació del mobiliari.

Amb la col·laboració de l’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs:logo anav

 

 

Comparteix aquest article