Comença la Setmana de la Salut Jove

Comença la Setmana de la Salut Jove

  • Es tracta d’activitats pensades per tractar temes relacionats amb la desigualtat de gènere, el consum i les addiccions

La Setmana de la Salut, que cada any organitza la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, coincidint amb el 25 de novembre, Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Envers les Dones, tractarà la desigualtat de gènere des de diferents perspectives.

Amb aquest objectiu es debatrà amb els joves els problemes de consum i addiccions, que aniran des de les drogues fins a les addicions als jocs online o a les noves tecnologies. Les activitats es realitzaran del 26 al 29 de novembre als Casals de Joves del municipi.

La primera activitat, que es realitzarà avui 26 de novembre a les 17h al Casal de Joves K2 de Miami Platja, és un taller de creació de xapes personalitzades. Posteriorment, a les 18h al Casal de Joves K1 de Mont-roig està prevista la xerrada “Sí, tinc la regla!” a càrrec de Fanny Ulldemolins, adreçada a noies joves i amb l’objectiu de fer un canvi de visió de la regla i entendre bé els canvis que experimenta el cos.

Les activitats “Tu què saps de l’amor?” i “Qui fa què?” tindran lloc dimecres 27 a les 17h als Casals de Joves K1 i K2, respectivament. Dijous a la mateixa hora es realitzarà de nou el taller “Dona’m la xapa!”, que en aquesta ocasió tindrà lloc a Mont-roig i el taller “Sí, estic enganxat!”, una dinàmica sobre les addicions.

Per finalitzar els actes del Programa de la Setmana de la Salut d’aquest any, divendres 29 de novembre es durà a terme l’activitat “Tot és normal!” i tallers sobre diversitat de gènere, visibilització i normalització del col·lectiu LGTBI.

L’objectiu és que els joves, a través de jocs i dinàmiques que siguin motivadores, puguin expressar-se i prendre consciència de temes que d’una manera o altra els poden afectar directament a nivell de salut.

 

Podeu consultar el programa complet de la Setmana de la Salut en aquest enllaç:

Programa Setmana de la Salut 2019

 

Comparteix aquest article