Comença una nova edició del projecte “Acompanyem”

Comença una nova edició del projecte “Acompanyem”

  • Gràcies a aquesta iniciativa, un grup format per alumnes, un voluntari adult i una persona gran del municipi surten a passejar junts, amb l’objectiu de crear vincles comunitaris i reduir el temps de soledat de les persones grans

Aquest és un dels grups del projecte “Acompanyem”, format per alumnes de l’Institut Miami, una persona gran i una voluntària

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través del Pla Educatiu d’Entorn i el departament de Serveis Socials col·labora un any més amb el projecte “Acompanyem”, una iniciativa de l’Institut Miami de relació inter-generacional entre els alumnes de 4t d’ESO i les persones grans del municipi.

Aquesta setmana ja han començat les trobades en què els joves i la persona voluntària van a buscar persones grans als seus domicilis per tal de sortir a caminar plegats. D’aquesta manera es generen estones enriquidores de passeig, de conversa i de complicitat.

Tot i que ja s’han format els grups, encara es necessiten persones majors d’edat que vulguin fer de voluntaris i voluntàries i participar en aquestes trobades entre els nois i noies de l’Institut i gent gran. És per això que qui estigui interessat/da en fer de voluntari i col·laborar en aquesta proposta, que finalitzarà a finals d’abril, es pot inscriure trucant al telèfon 977172865 de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

Els grups comparteixen una estona de passeig i conversa

La iniciativa permet compartir estones de conversa entre diverses generacions

 

Comparteix aquest article