Comencen les obres de construcció d’un parc d’esbarjo per a gossos a Miami Platja

Comencen les obres de construcció d’un parc d’esbarjo per a gossos a Miami Platja

  • Obres del futur parc dels gossos.

    Estarà situat entre les avingudes Verge de Montserrat i Diversitat amb el carrer Santa Teresa i bona part dels materials que s’utilitzaran procedeixen d’elements en desús i reciclats

La regidoria d’Entorn Natural i Salut Pública de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp impulsa la construcció d’un parc d’esbarjo per a gossos, que estarà situat en un solar que hi ha entre les avingudes Verge de Montserrat i Diversitat i el carrer Santa Teresa de Miami Platja.

Aquestes obres, amb un pressupost de licitació de 40.000 euros i una durada prevista dels treballs de dos mesos i mig, consistiran en la creació d’un espai tancat on es podran passejar els gossos de forma lliure amb tota seguretat. Internament, aquest espai estarà dividit en dos recintes, un pels gossos més petits i l’altre, pels gossos més grans.  A cada zona s’instal·larà un circuit d’agilitat i un espai de joc lliure, a més de fonts, papereres i taules per poder descansar els propietaris dels animals.

Plànol del parc.

Un dels aspectes importants en aquest projecte és el compromís amb el foment del reciclatge i l’economia circular, que s’ha tingut en compte a l’hora de fer el disseny del nou parc. Bona part del circuit d’agilitat pels cans es construirà donant una segona vida a elements en desús restaurats o procedents de restes de grans obres municipals. L’objectiu final ha estat el de reduir els costos i donar una segona vida útil per aquests materials.

 

 

Comparteix aquest article