Commemoració la Diada Nacional de Catalunya

Commemoració la Diada Nacional de Catalunya

  • La plaça Joan Miró a Mont-roig i el Torreó de Miami Platja acolliran, de nou, els actes institucionals i culturals de l’11 de setembre

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp torna a organitzar els actes commemoratius amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya que tindran lloc, de nou al costat de la torre del campanar de l’Església Vella de Mont-roig (plaça Joan Miró) i al davant del Torreó de Miami Platja.

La celebració institucional s’iniciarà a les 11.00h a Mont-roig, amb les ofrenes florals i el Cant dels Segadors a càrrec de la Coral Sant Miquel. A continuació hi haurà una ballada de sardanes amb la Cobla la Principal Rapitenca i el grup sardanista local Rotllana Mont-rogenca.

A Miami Platja la celebració de l’11 de setembre començarà a les 12.00h i comptarà també amb les ofrenes florals, el Cant dels Segadors i un concert de cançó catalana a càrrec de la soprano Miracle Seguí.

L’acte institucional amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya està obert a totes les entitats municipals que hi vulguin participar. Aquelles associacions que desitgin realitzar l’ofrena floral han de comunicar-ho al Departament de Cultura abans del dia 9 de setembre, al correu electrònic: cultura@mont-roig.cat

Comparteix aquest article