Comunicat de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp

Comunicat de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp

Davant la polèmica que s’ha generat pel fet que no s’hagi programat la tradicional cavalcada dels Reis d’Orient, el pròxim dia 5 de gener de 2021, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp informa que aquesta és una decisió difícil que s’ha pres amb coherència amb la línia adoptada per aquest consistori des de l’inici de la pandèmia provocada per la Covid 19. En tots els casos, i des del passat mes de març, l’Ajuntament ha decidit no portar a terme actes ni esdeveniments amb l’objectiu d’evitar aglomeracions, ajudar a prevenir l’expansió del virus i sobretot, no posar en risc la salut dels veïns i veïnes del municipi.

Des d’un inici, el consistori sempre ha pres la iniciativa en aquest sentit i s’ha avançat en el que, en molts casos, han acabat aconsellant administracions superiors. També en el cas de les cavalcades de reis, i davant les previsions dels experts que anuncien una tercera onada després de les festes, amb un increment de contagis que poden comportar morts associades, l’Ajuntament torna a refermar-se en aquest criteri de contenció.

Tot i això, l’Ajuntament recorda que ha posat a disposició de les famílies l’oportunitat que Melcior, Gaspar i Baltasar truquin personalment als seus fills i filles. Aquestes trucades, que seran personalitzades i es faran mitjançant videoconferència, permetran oferir una estona de conversa inoblidable entre els infants i Ses Majestats. Es tracta doncs, d’una nova forma de relació, totalment segura per a les famílies, que l’Ajuntament s’ha vist obligat a adoptar per adaptar-se a les circumstàncies actuals i poder mantenir viva l’experiència màgica entre els infants i els Reis d’Orient.

Comparteix aquest article