Comunicat de rebuig als atemptats de Barcelona i Cambrils i de solidaritat amb les víctimes

Comunicat de rebuig als atemptats de Barcelona i Cambrils i de solidaritat amb les víctimes

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp condemna el greu atemptat terrorista que s’ha produït aquest dijous 17 d’agost a la tarda a les Rambles de Barcelona i al mateix temps els fets ocorreguts al passeig Marítim de la localitat veïna de Cambrils durant la passada matinada. A més, el consistori de Mont-roig del Camp vol expressar l’absoluta solidaritat amb les víctimes mortals i amb les persones ferides i els seus familiars com a conseqüència de l’atropellament de la Rambla de Barcelona i de Cambrils.

Al mateix temps volem fer arribar el nostre més sincer agraïment a tots els cossos d’emergències, de seguretat, mèdics, de prevenció, institucions i organitzacions, empreses i entitats ciutadanes que han fet tot el possible en aquests difícils moments, així com totes les persones a títol individual que han ajudat, ajuden i ajudaran en tot el necessari.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp es posa en disposició total de la resta d’institucions del país i dels cossos de seguretat per ajudar en tot allò que sigui possible i necessari per evitar que es repeteixin situacions com les viscudes al nostre país en les darreres hores.

Abans de Barcelona, han estat moltes les ciutats que han patit la barbàrie del terrorisme, sempre ens hem solidaritzat amb totes. Ara ens ha tocat més a prop, i seguirem lluitant units, amb totes les ciutats i països del món que defensem la democràcia, la llibertat i la pau. Contra la por, sense por.

La Policia Local de Mont-roig del Camp, que ahir es va coordinar amb el cos de Mossos d’Esquadra al Camp de Tarragona pel dispositiu de reacció als atemptats, continua amb tots els agents activats i pendents de qualsevol novetat en el fets ocorreguts i les seves derivacions. De fet, aquest estiu la Policia Local ha portat a terme un reforç especial en tots els torns.

Minuts de silenci i actes suspesos

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’ha adherit al manifest de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques i la Federació de Municipis de Catalunya i a la convocatòria de 5 minuts de silenci, que ha tingut lloc avui a les 12 del migdia a les portes del consistori i de les oficines municipals, en una acte que ha comptat amb una gran resposta per part de la ciutadania del municipi.

La Junta de Portaveus Municipal, celebrada aquest migdia, ha decidit suspendre tots els actes festius programats per l’Ajuntament durant 3 dies en senyal de condol. Les banderes dels edificis municipals també onejaran a mitja asta.

Minuts de silenci a les portes de les oficines municipals de Miami Platja

Minuts de silenci a les portes de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp

Comparteix aquest article