La cultura asiàtica protagonista del IX Passatge del Terror

La cultura asiàtica protagonista del IX Passatge del Terror

Cartell del Passatge del Terror 2017

Es celebrarà els dies 20, 21 i 22 d’octubre al Casal de joves K1 de Mont-roig

El Departament de Joventut està ultimant els detalls de la novena edició del Passatge del Terror, una de les propostes més multitudinàries i esperades del cicle Pànic, que aquest any estarà ambientat amb elements i icones de la cultura asiàtica. Una activitat, que, segons asseguren des del Departament “farà tanta o més por que els altres anys”. El Passatge tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 d’octubre al Casal de Joves K1 de Mont-roig.  Hi podran participar, a partir dels 12 anys, tothom qui ho vulgui, amb entrada gratuïta. A més, durant els tres dies de passatge hi haurà servei de bus gratuït entre Miami Platja i Mont-roig per tal que ningú es quedi sense poder viure aquesta experiència terrorífica, que s’espera que pugui acollir el miler de visitants.

Horaris bus gratuït

La preparació del passatge del terror requereix de la implicació de molts joves entre actors i actrius, tècnics d’il·luminació, maquilladors, fotògrafs, monitors d’autobús, a més de tots aquells que també han participat al cartell promocional. De fet, un any més, s’ha organitzat un concurs per trobar la cara més espantosa que servís com a imatge del cartell. Ha estat a través de les sessions del Photo Pànic, una altra de les activitats del cicle. El guanyador i la imatge d’aquest any és Abel Bernal Ferraté.

D’altra banda, tot i que de moment hi ha forces voluntaris apuntats, qui  vulgui participar-hi pot posar-se en contacte amb Joventut al 97717 25 36, a joventut@mont-roig.cat o bé a través de les xarxes socials.

Les tres sessions del passatge del terror són l’activitat més popular del Cicle Pànic que es realitza durant gairebé 2 mesos al municipi amb una programació especial que inclou diverses propostes de temàtica terrorífica com tallers de maquillatge o manualitats, cinema o sortides i gimcanes nocturnes.

 

Comparteix aquest article