Cultura programa un cicle d’espectacles infantils els diumenges al migdia

Cultura programa un cicle d’espectacles infantils els diumenges al migdia

La proposta busca consolidar-se com una opció d’oci per a tota la família

Un espectacle de titelles enceta aquest diumenge el cicle “Matinals infantils”. Es tracta d’una iniciativa que ha posat en marxa la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp per tal de fomentar l’oci cultural entre el públic familiar.

Els espectacles infantils es realitzaran els diumenges al migdia de forma regular al llarg de l’any. L’objectiu és convertir els “Matinals infantils” en un referent de la programació cultural al municipi.

La primera proposta tindrà lloc aquest diumenge 21 de febrer, a les 12 del migdia al Centre Polivalent de Miami Platja. La companyia l’Invisible Titelles presenta “El follet, el gat i el pastisser”, un espectacle on descobrirem què passa a la rebotiga de la pastisseria Delícies màgiques i sabrem perquè els dolços que prepara aquest pastisser fan tan feliç a la gent que els menja.  Cal destacar la utilització de titelles de goma-espuma i teles que fan que els personatges tinguin gran mobilitat i expressió, fet que permet que la posada en escena captivi a petits i grans des del primer moment.

La següent proposta serà el diumenge 6 de març, a les 12 del migdia al Casal de Joves K1 de Mont-roig amb el teatre de titelles “Matito”. Arnau Colom presenta un espectacle rítmic i dinàmic amb titelles de guant que recorda l’antiga tradició dels titellaires ambulants que buscaven cridar l’atenció del públic a les places i carrers. Matito, el protagonista de l’espectacle, intenta meravellar-nos amb el seu peculiar humorisme, però la mandra pot més que ell i sempre pensa en fer la migdiada!

Espectacle "Matito"

Espectacle “Matito”

Espectacle "El follet, el gat i el pastisser"

Espectacle “El follet, el gat i el pastisser”

Comparteix aquest article