Curs de català inicial per gestionar el certificat de Primera Acollida

Curs de català inicial per gestionar el certificat de Primera Acollida

S’impartirà del 29 de gener al 12 de març a l’oficina de Serveis Socials de Mont-roig del Camp i està destinat a les persones immigrades, refugiades i catalanes retornades

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp i el Consell Comarcal del Baix Camp a través del conveni pel Servei Comarcal de Primera Acollida de les persones immigrades, refugiades i retornades a Catalunya ofereixen un curs de català inicial (mòdul A).

Amb aquesta formació les persones assistents podran acreditar uns coneixements de llengua catalana i gestionar el certificat de Primera Acollida de la Generalitat de Catalunya.

Les sessions formatives es realitzaran els dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 18.00 a 20.00 h a l’oficina de Serveis Socials de Mont-roig, al carrer Agustí Sardà. El curs està impartit pel Centre de Normalització Lingüística Miquel Ventura de Reus i té una durada de 45 hores.

Les classes començaran el 29 de gener i s’allargaran dins al 12 de març. Prèviament es realitzarà una reunió informativa per a tots els interessats el dia 25 de gener, a les 18h.

El Servei Comarcal de Primera Acollida és un conjunt d’accions i recursos de formació i informació que es posen a l’abast de les persones nouvingudes per tal que es puguin integrar i conèixer la societat acollidora.

 

Comparteix aquest article