Una delegació turca visita les platges de bandera blava del municipi

Una delegació turca visita les platges de bandera blava del municipi

Delegació turca a la Platja Cristall

Delegació turca a la Platja Cristall

De la Costa Daurada, la platja Cristall ha estat una de les que més els hi ha agradat

Conèixer exemples de gestió de platges. Amb aquest objectiu una delegació turca, juntament amb membres de la ONG Foundation for Environmental Education (FEE), que gestiona l’atorgament de les banderes blaves, van visitar la setmana passada diversos municipis de la Costa Daurada, entre ells Mont-roig del Camp.

Després de passar per localitats com Torredembarra, Altafulla, Tarragona o Salou van fer parada també a les platges de bandera blava del municipi per tal de conèixer aquests espais i poder agafar idees per traslladar-les al seu país.

La regidora de Turisme Yolanda Pérez va acompanyar a la delegació turca i els hi va explicar els diversos serveis que s’ofereixen com els punts verds de recollida de residus, les cadires amfíbies o el sistema de neteja. La guarderia de platja va ser un dels serveis que més els va sorprendre a la vegada que van assenyalar que, després de veure diverses propostes de la Costa Daurada, la Platja Cristall va ser una de les que més els hi va agradar.

Recordem que el municipi ha revalidat dues banderes blaves aquest 2016, la platja Cristall i la platja de la Pixerota. Un distintiu reconegut a nivell internacional, que atorga anualment l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) i la Fundació d’Educació Ambiental. Es tracta d’una certificació que valora i premia les condicions higièniques, de seguretat, d’accés lliure, d’atenció a persones amb discapacitat i l’oferta complementària.

L’obtenció de les Banderes Blaves és el resultat de l’esforç i el treball dut a terme per tal de millorar-ne l’accessibilitat, la qualitat i dotar-les de serveis. Un esforç a través del qual es vol aconseguir que, en properes edicions, s’ampliï el nombre de platges certificades.

Comparteix aquest article