Divendres comença la segona edició del Festival de Cinema Clàssic de Miami Platja amb ‘Dirty Dancing’

Divendres comença la segona edició del Festival de Cinema Clàssic de Miami Platja amb ‘Dirty Dancing’

  • Cartell Festival de Cinema Clàssic 2022.

    Les projeccions es faran a la Cala dels Penyals els divendres d’estiu a partir de les 22 h amb entrada gratuïta

La segona edició del Festival de Cinema Clàssic de Miami Platja torna aquest divendres amb la projecció de la primera pel·lícula, Dirty Dancing. Totes les pel·lícules es podran veure els divendres a la Cala dels Penyals a partir de les 22 h i amb entrada gratuïta.

Descarrega’t la programació del cicle en aquest enllaç.

La bona acollida de la primera edició del cicle  de cinema a la fresca a Miami Platja ha permès a Mont-roig Miami Turisme repetir la iniciativa aquest estiu per tal d’oferir un espai d’oci alternatiu a la vora del mar. En total es podran veure vuit pel·lícules tots els divendres  excepte el 22 de juliol per no coincidir amb els actes de la Festa Major de Sant Jaume. En concret, les pel·lícules que es podran veure amb la seva traducció al castellà, a banda de l’estrena amb Dirty Dancing (1 de juliol) seran Liberad a Willy (8 de juliol), Jumanji (15 de juliol), Argamedon (29 de juliol), Pulp Fiction (5 d’agost), El Rey León (12 d’agost), Indiana Jones en búsqueda del arca perdida (19 d’agost)  y La màscara del Zorro (26 d’agost).

Es podrà accedir al recinte del cinema, a través de les escales ubicades al Passeig Marítim, 68 i al Passeig Marítim, 56 de Miami Platja. No hi haurà cadires disponibles pels assistents i per això cadascú s’haurà de portar  la tovallola o cadira de platja. No està permès portar altres elements de mobiliari. Durant la projecció s’haurà d’estar assegut per tal de no molestar als altres espectadors. En tot moment, s’haurà de mantenir la platja i el seu entorn lliure de deixalles, i en cas de generar residus, caldrà llençar-los al contenidor corresponent.

Comparteix aquest article