El cicle Pànic torna amb més actes que mai per celebrar el seu 10è aniversari

El cicle Pànic torna amb més actes que mai per celebrar el seu 10è aniversari

  • Una gimcana fotogràfica nocturna i un ‘scape room’ al Casal Jove K2 seran les 2 principals novetats d’una programació que s’allargarà fins al 23 de novembre

El cicle Pànic que organitza el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp torna a partir d’aquest dimarts 17 de setembre amb un programa d’actes molt ampli que enguany s’allargarà fins al 23 de novembre.  L’objectiu és celebrar que es compleixen 10 anys des de la realització del primer Passatge del Terror, activitat que va donar peu al programa Pànic, un seguit d’activitats relacionades amb el terror, que són de les preferides pels joves del municipi i que any rere any ha anat creixent i millorant.

Les novetats d’aquesta edició són el Photo Hunter Pànic, una gimcana nocturna on els participants, a través de la càmera dels seus telèfons mòbils, hauran de trobar i fotografiar diferents objectes i situacions maquiavèl·liques repartides per diferents llocs del poble i fer front a diferents ensurts que trobaran durant el seu recorregut. L’altra novetat és un Scape Room familiar a les instal·lacions del Casal Jove K2, que es convertiran en un tenebrós laboratori científic abandonat, on els participants hauran de posar a prova el seu enginy per trobar un elixir per sobreviure a un atac zombie.

A més de les novetats, al Pànic tornaran les activitats més esperades pels participants, com el famós Passatge del Terror, que l’any 2018 va rebre més de 1.200 visites i on molts joves s’hi impliquen activament, ja sigui en el muntatge però també en la representació dels 3 dies de passatge. Una de les altres activitats més exitoses és el Mont-roig Misteriós, on gràcies a la participació del Grup de Teatre Els Xuts, que aquest any també celebra el seu 20è aniversari, tothom que vulgui pot realitzar un recorregut per diferents espais del Nucli Antic de Mont-roig i deixar-se espantar per les històries que representa el grup de teatre local.

Una altra de les propostes destacades d’aquesta edició és l’exposició “10 anys de Pànic” una mostra fotogràfica, que s’inaugurarà coincidint amb l’inici de la Festa Major de Sant Miquel i que fa un repàs sobre els 10 anys de les diverses activitats d’aquest cicle de terror a través de la visió de la fotògrafa local Maria Guillén.

I és que, de fet, la programació del Pànic als Casals de Joves de Mont-roig i de Miami inclou diverses activitats relacionades amb la por com els tallers de cuina terrorífica, el cinema de por, l’adaptació a la realitat del famós joc Cluedo, entre d’altres.

Descarrega’t el programa sencer en PDF

Comparteix aquest article