El cicle Sons de Nit ofereix enguany quatre propostes ben diverses

El cicle Sons de Nit ofereix enguany quatre propostes ben diverses

• La iniciativa musical que té lloc a l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca portarà per segon any consecutiu concerts pels més petits de casa

Cartell Sons de Nit 2019

El Cicle Sons de Nit incorpora per segon any el Petits Sons de Nit. Es tracta de concerts pensats pels més petits de casa amb l’objectiu d’apropar la cultura i la música en directe, també als infants. Els concerts gratuïts tindran lloc, de nou, a l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca de Mont-roig del Camp i enguany comptarem amb el duet Marta Trujillo i Andreu Cañadell, el Duet XY i les propostes familiars a càrrec de les companyies Escalivada i Pengim-Penjam.

El primer concert tindrà lloc el dissabte 10 d’agost a les 22.00h amb la participació de la cantant i actriu Marta Trujillo, acompanyada del pianista i també cantant Andreu Cañadell. Tots dos oferiran un repertori en el qual les seves veus energètiques i sensibles ens portaran dels clàssics del swing als temes del pop més actual passant pel soul, el funk o l’electrònica amb el piano com a gran protagonista.

La segona actuació del Sons de Nit tindrà lloc el dissabte 17 d’agost també a les 22.00h amb el Duet XY, format per Laura Cruells i Marçal Ayats. A través de la veu i el violoncel els dos intèrprets destrueixen (genèticament) tots els temes que els passen per les mans i els recomponen amb naturalitat. Jazz, pop, bossa nova, temes propis… tot s’hi val. Però amb dos clars objectius: esquivar els tomàquets del públic i no deixar a ningú indiferent. Una proposta emergent i trencadora per a tots els públics.

Les actuacions del Petit Sons de Nit tindran lloc el diumenge 11 d’agost a les 19.00h amb ‘Joan i els instruments màgics’, de la companyia Escalivada. Aquest conte és el punt de partida d’una audició, on s’escoltaran gairebé una trentena d’instruments de totes les famílies. Tancarà el cicle el diumenge 18 d’agost, a les 19.00h, la companyia de titelles Pengim-Penjam amb ‘El Llop cantaire dels tres porquets i la Caputxeta vermella’, un espectacle de música amb contes populars. Com a ingredient principal en l’explicació dels contes tenim la música, que sona en directe d’un violí. Els elements utilitzats per l’ambientació són les fruites i les verdures que es convertiran en els personatges dels contes.

Bus gratuït
S’oferirà servei de bus gratuït per a totes aquelles persones del municipi que hi vulguin assistir. Els autobusos sortiran una hora abans de cada espectacle del Centre Polivalent de Miami Platja i faran parada al davant de l’església Santa Maria Magdalena, al punt de Turisme de Costa Zèfir i al davant del CAP de Mont-roig (mitja hora abans). Un cop finalitzats els concerts faran el trajecte invers.

Comparteix aquest article