El cicle Sons de Nit s’amplia amb el Petits Sons de Nit

El cicle Sons de Nit s’amplia amb el Petits Sons de Nit

  • La proposta musical que té lloc a l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca oferirà també concerts pels més petits de casa

Cartell Sons de Nit

El Cicle Sons de Nit incorpora enguany una gran novetat: el Petits Sons de Nit. Es tracta de concerts pensats pels més petits de casa amb l’objectiu d’apropar la cultura i la música en directe, també als infants.

El primer tindrà lloc el dia 29 de juliol a les 19.00h  amb l’espectacle El poble de la música. En Jordi Carré (músic i artista de les nostres comarques amb una àmplia experiència com a docent i intèrpret) ens oferirà un concert fent servir una vintena d’instruments musicals.

El segon espectacle tindrà lloc el dia 26 d’agost a les 19.00h amb l’espectacle El Jon i el misteri del Saxofon amb la companyia Librusión. És un espectacle musical amb pintura en directe sobre un vailet que per la seva curiositat es veu immers en una aventura en la qual haurà d’esbrinar i resoldre el misteri del saxo perdut.

D’altra banda, en l’horari habitual de les 10 de la nit, els Sons de Nit tindran lloc el dies 28 de juliol amb el concert de Laia Masdeu i Jorge Varela i 25 d’agost amb Georgina Llauradó i Marc Torres.

S’oferirà servei de bus gratuït per a totes aquelles persones del municipi que hi vulguin assistir. Els autobusos sortiran una hora abans de cada espectacle del Centre Polivalent de Miami Platja i faran parada al davant de l’església Santa Maria Magdalena, al punt de Turisme de Costa Zèfir i al davant del CAP de Mont-roig (mitja hora abans). Un cop finalitzats els concerts faran el trajecte invers. L’entrada als concerts també és gratuïta.

Comparteix aquest article