El departament de Cultura us desitja una feliç Diada de Sant Jordi 2020

El departament de Cultura us desitja una feliç Diada de Sant Jordi 2020

  • Han preparat un vídeo en què animen a tothom a participar en les activitats que proposem des de l’Ajuntament per celebrar aquest dia d’una manera especial

Sant Jordi Confinat 2020

La regidora de Cultura Mei Benach juntament amb el personal de l’àrea de Cultura i de les biblioteques de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp han preparat un vídeo per desitjar a tothom un feliç Sant Jordi 2020 confinat.

A més, us animen a participar en les activitats proposades per celebrar, encara que des de casa, una festa tan arrelada com és la Diada de Sant Jordi.

Així, us conviden a decorar alguns plats dolços amb motiu de Sant Jordi i compartir-ne el resultat a les xarxes socials mencionant a les biblioteques @bibliojoanmiromiramar. També explicaran als més petits de casa la versió polonesa de la llegenda de Sant Jordi “El Sabater i el Drac”.

D’altra banda, han preparat un catàleg amb un recull de novetats editorials per ajudar-vos a fer la vostra elecció de lectura per aquest dia.

D’altra banda, i perquè no faltin les roses en un dia tan especial, des del departament de Joventut proposen un taller DIY per confeccionar la nostra pròpia rosa de Sant Jordi.

Si voleu gaudir d’aquestes iniciatives, us recomanem seguir les xarxes socials de les Biblioteques Joan Miró-Miramar (@bibliojoanmiromiramar) i dels Casals de Joves K1 i K2 (@casaljovek1ik2), on us donaran més detalls sobre aquestes propostes.

Comparteix aquest article