El Festival Accents inaugura oficialment la seva cinquena edició amb el concert de Joan Reig a Mont-roig

El Festival Accents inaugura oficialment la seva cinquena edició amb el concert de Joan Reig a Mont-roig

  • L’actuació gratuïta tindrà lloc dissabte a les 21.00h al Casal de Joves K1. El segon concert del cicle es farà a l’Església Vella el 18 de novembre amb Montse Castellà.

Aquest dissabte 6 d’octubre a les 21h amb entrada lliure i aforament limitat arriba al Casal de Joves K1 de Mont-roig la inauguració oficial de la 5a edició del Festival Accents de pop, rock i folk dels Països Catalans, un certamen nascut a Reus organitzat per Empena Cultural i que enguany arriba al nostre municipi que esdevé una de les cinc subseus del Camp de Tarragona, Mont-roig del Camp, Cambrils, Alcover, Riudoms i Falset. Dissabte tindrem a Joan Reig presentant el seu primer disc en solitari, ‘La culpa’, en un concert on el bateria d’Els Pets actuarà en format trio. Posteriorment, el diumenge 18 de novembre, a l’Església Vella hi actuarà la tortosina Montse Castella presentant el seu darrer disc ‘Punts de llibre’. Les dues actuacions al nostre municipi tenen el suport de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

L’Accents va néixer fa cinc anys per promocionar els artistes que canten bàsicament en català procedent d’arreu dels Països Catalans i acostar-los al públic del Camp de Tarragona en concerts de proximitat i de petit format.

PROGRAMACIÓ ACCENTS A MONT-ROIG 

Dissabte  6 d’octubre. 21.00h.

JOAN REIG (Tarragonès)

Casal de Joves K1 de Mont-roig.

Entrada gratuïta fins a completar aforament

Joan Reig amb el seu trio presentarà el seu primer treball discogràfic en solitari, La culpa, un vinil LP 10 polzades que inclou sis cançons.  El disc inclou tres versions i tres cançons de nova creació. Entre les versions hi ha el One too many mornings de Dylan, que Reig ha titulat Massa Matinades, i No et puc acompanyar, del grup dels anys seixanta Els 4 Gats Junt amb les versions, ofereix tres cançons inèdites: Litúrgia del Rock’n’roll, Póker i La Culpa.

Diumenge 18 novembre. 19.00h

MONTSE CASTELLÀ (Baix Ebre)

Església Vella de Mont-roig.

Entrada gratuïta fins a completar aforament

Punts de llibre és el nou i eclèctic disc de la cantant tortosina Montse Castellà que aplega un total de vint-i-dos cançons recopilades en un doble CD. La cantautora ha compost música i lletra dels onze temes del primer disc. Pel que fa al segon, Castellà ha posat música a textos d’alguns poetes i escriptors com Miquel Martí i Pol, Zoraida Burgos o Rosa Fabregat.

Més info: www.festivalaccents.cat

Comparteix aquest article