El Festival Guant de Teatre de Titelles arriba dissabte a Miami Platja amb l’obra ‘Les set cabretes’

El Festival Guant de Teatre de Titelles arriba dissabte a Miami Platja amb l’obra ‘Les set cabretes’

  • El nostre municipi és un dels cincs del Camp de Tarragona que participa en el festival que impulsa l’Ajuntament de Valls des de fa 14 anys.

Aquesta setmana, cinc localitats del Camp de Tarragona i els seus respectius teatres són l’epicentre de la 14a edició del Guant · Festival de Teatre de Titelles, entre el 20 i el 25 de novembre, amb deu companyies i 33 espectacles i activitats. Valls, Alcover, El Morell, La Pobla de Mafumet i  enguany Mont-roig del Camp sumen sinergies per vertebrar aquest certamen artístic que enguany fa èmfasi en un diàleg entre música i titelles. També s’oferirà una mirada cap al món oriental dels titelles de paper amb la tècnica de l’«origami» o papiroflèxia, i per primer cop dissabte a la tarda a La Pobla i diumenge al matí a Valls es programarà una proposta per a infants a partir de només un any. Els diferents muntatges estan adreçats a públics familiar, infantil, jove i adult.

L’obra que es podrà veure al nostre municipi és ‘Les set cabretes’. Serà dissabte a les 19h al Teatre Polivalent de  Miami Platja amb entrada gratuïta. El muntatge de la Companyia Los Claveles de Múrcia és apte per a nens i nenes a partir d’un any. La narració clàssica no perd sentit, els perills aguaiten, i la por, innata en l’ésser humà, pren vida en la figura del llop. Aprendre a superar-la divertint-nos, que és la finalitat última del conte, ens descobreix unes possibilitats infinites. Acostant-nos al conte, s’ha volgut arribar al món dels més petits, tot respectant el seu llenguatge, però utilitzant sobretot la força dels sons, la música i la imatge.

Més info: www.festivalguant.cat

Comparteix aquest article