El nou sistema de recollida de residus Porta a Porta començarà el dimarts 4 de juny

El nou sistema de recollida de residus Porta a Porta començarà el dimarts 4 de juny

  • Aquest nou sistema es portarà a terme de forma inicial a Costa Zèfir, Club Mont-roig i Bonmont i progressivament s’ampliarà a la resta del municipi

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp posarà en marxa el pròxim dimarts 4 de juny el nou sistema de recollida de residus Porta a Porta (PaP). Aquesta iniciativa, que començarà a la zona de Costa Zèfir, Club Mont-roig i Bonmont, té l’objectiu de millorar la recollida selectiva de residus i apropar-se al 55% de reciclatge exigit per la Unió Europea el 2025. El sistema s’ampliarà progressivament a la resta del municipi.

Per participar en aquest nou sistema, és imprescindible disposar del kit del material proporcionat en les campanyes anteriors del Porta a Porta, així com la instal·lació del ganxo a la façana per col·locar el cubell multiproducte els dies de recollida.

Recollida del kit

Aquells domicilis que encara no tinguin el kit del material poden recollir-lo a les oficines de Medi Ambient (Polivalent Miami Platja, C/Sòria 18) els dimarts, dimecres i divendres de 9:00 h a 13:00 h. També s’explicarà com procedir per obtenir la instal·lació del ganxo. Les persones que no puguin acudir en aquest horari poden contactar a través del WhatsApp 603592138.

Els domicilis que ja disposen del material però encara no tenen el ganxo instal·lat poden informar-se a través del mateix número de WhatsApp.

Per a més informació sobre el sistema Porta a Porta, podeu unir-vos al grup de difusió de WhatsApp: https://chat.whatsapp.com/Cod7yCqoDiEJydr1mIZdmA. Per altres consultes, tot el veïnat pot contactar al correu electrònic reduirireciclar@mont-roig.cat o al WhatsApp 603592138.

Amb la posada en marxa a les tres urbanitzacions del Porta a Porta es reafirma el compromís de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp per una gestió de residus més eficient i sostenible, contribuint a un municipi més net i respectuós amb el medi ambient.

 

Comparteix aquest article