El Pla de Barris de La Florida proposa un Tik Tok Challenge als joves del municipi

El Pla de Barris de La Florida proposa un Tik Tok Challenge als joves del municipi

  • Els nois i noies hauran de crear vídeos que fomentin valors com els hàbits de vida saludables, la implicació al barri, la supressió d’estereotips o l’amistat, entre d’altres

  • Els participats, entre 12 i 35 anys, podran guanyar vals de compra pels comerços del municipi

Aprofitant l’èxit de la plataforma digital Tik Tok, posada de moda durant el confinament, des del Pla de Barris de La Florida, i amb la col·laboració del departament de Joventut, s’ha organitzat un Tik Tok Challenge. L’objectiu és fomentar la participació dels joves i treballar diversos valors que els ajudin a créixer en l’àmbit personal i millorin la seva qualitat de vida.

L’activitat busca que els joves entre 12 i 35 anys gravin vídeos curts que fomentin valors positius, com el sentiment de pertinença a una comunitat, l’amistat i ajuda mútua, la supressió dels estereotips per raó de gènere, origen o classe social o els hàbits de vida saludables.

Les imatges poden mostrar una activitat familiar, esportiva, d’humor, de ball, coreografies, imitacions, transmissió de coneixements, a partir d’aquests valors i respectant sempre la integritat de les persones que hi surten. L’espai de gravació és de lliure elecció, a casa, a la platja o en llocs emblemàtics del municipi.

El challenge està obert des d’avui 26 d’octubre al 30 de novembre i els vídeos s’hauran d’enviar a través de l’aplicació de WhatsApp al següent número de telèfon 665 96 42 82 o bé al correu electrònic lafloridamiami@generainnovacio.com. Els vídeos rebuts, un cop validats, es pujaran al Tik Tok del departament de Joventut (@casaljovek1ik2). Caldrà adjuntar l’autorització en cas de ser menor d’edat i el consentiment dels drets d’imatge. Els dos vídeos del Tik Tok Challenge que rebin més m’agrada dels seguidors rebran un obsequi. Hi haurà un primer premi que serà un val de 100 euros i un segon premi que serà de 75 €.

Podeu consultar les bases de l’activitat clicant a Bases Tik tok challenge, i el Full d’Inscripció.

Comparteix aquest article