El Pla de Barris organitza cinc tallers en línia dedicats a afrontar emocionalment la crisi de la Covid-19

El Pla de Barris organitza cinc tallers en línia dedicats a afrontar emocionalment la crisi de la Covid-19

  • Les sessions s’iniciaran el pròxim dilluns dia 25 de maig i s’allargaran fins al 20 de juliol

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través del Pla de Barris La Florida, ha posat en marxa el programa “Reconnecta amb tu”, un cicle de tallers que tenen per objectiu oferir les eines i recursos necessaris per a gestionar les emocions i afrontar les conseqüències derivades de la crisi sanitària, econòmica i social provocada pel coronavirus.

En aquest sentit, les restriccions de mobilitat i el conseqüent aïllament i distanciament social a causa de la declaració de l’estat d’alarma, han provocat en una gran part de la població sensacions de soledat, por, incertesa, ira, tristesa, ansietat, angoixa o estrès, entre d’altres.

Davant d’aquesta situació, s’oferiran 5 tallers en línia, d’una hora i mitja cadascun, que tindran lloc quinzenalment per treballar els moviments, tècniques de relaxació i respiració i a iniciar-se en la meditació; prendre consciència dels paradigmes, prejudicis i creences que ens limiten; descobrir tècniques de gestió emocional i reforçar la confiança en un mateix, etc.

Sessions en línia per a tots els públics

Les sessions, que seran impartides per la coach especialitzada Nadine Engel, estan obertes a tothom i es realitzaran a través de Zoom.

Les persones interessades en assistir-hi poden inscriure’s enviant un correu electrònic a pladebarris@mont-roig.cat amb el seu nom, cognoms i telèfon de contacte. L’aforament és limitat a vint persones. Un cop inscrits rebran l’enllaç de la sessió a la que s’hagin inscrit.

1a sessió: 25 de maig

Presentació. Compartim les nostres pors i treballem l’optimisme enfront la Covid-19

2a sessió: 8 de juny

Stretching contra la migranya i l’estrès, tècniques de relaxació i respiració

3a sessió: 22 de juny

Contes per a l’autoestima: com formular un objectiu

4a sessió: 6 de juliol

Meditació per a tota la família

5a sessió: 20 de juliol

Eines per a fer front al futur més pròxim

Comparteix aquest article