El Ple aprova inicialment una modificació del POUM per a la futura construcció de l’institut Miami

El Ple aprova inicialment una modificació del POUM per a la futura construcció de l’institut Miami

  •  Aquesta modificació permetrà cedir els terrenys a Ensenyament perquè s’hi pugui construir l’edifici definitiu d’aquest equipament de secundària
  • La ubicació, entre Dr. Gil Vernet i Príncep d’Espanya, queda centrada entre Miami Platja i la major part de les urbanitzacions del terme

El Ple de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp va aprovar per unanimitat la modificació del POUM amb aquesta finalitat

El Ple de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, celebrat aquest dimecres al migdia, ha aprovat inicialment i per unanimitat una modificació inicial del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) per poder disposar de forma immediata dels terrenys necessaris per a la construcció de l’edifici de l’institut Miami, que actualment es troba en barracons.

Aquest és un pas necessari per poder cedir a la Generalitat de Catalunya un solar per a la construcció d’aquest equipament de secundària, després que el departament d’Ensenyament hagi fet arribar a l’Ajuntament una carta amb la documentació necessària per a la construcció d’un institut, una de les grans reivindicacions del nucli de Miami Platja.

El requadre vermell indica la zona d’equipaments on s’ubicarà l’institut Miami

L’Ajuntament ha plantejat aquesta modificació després d’un estudi acurat del planejament al nucli urbà de Miami Platja. Aquest nou equipament educatiu es vol ubicar en un àmbit de clara centralitat entre Miami Platja i bona part de les urbanitzacions del municipi,  a la confluència de les avingudes del Dr. Gil Vernet i Príncep d’Espanya.

Concretament la modificació planteja el canvi d’ús de dos solars, de titularitat municipal, destinats a espais lliures i equipament a Miami Platja. Amb aquesta modificació l’Ajuntament disposarà d’una zona d’equipaments de 15.708m2, dels quals 10.000m2 són per l’institut Miami i 5.708m2 per altres tipus d’equipaments.

Aquesta aprovació inicial és el pas previ imprescindible per a l’aprovació definitiva que serà competència de la Generalitat.

Comparteix aquest article