El poliesportiu municipal de Mont-roig estrena nova sala de spinning

El poliesportiu municipal de Mont-roig estrena nova sala de spinning

  • Nova sala de spinning.

    El nou espai, amb més aparells per a la pràctica d’aquest esport, compta també amb un sistema audiovisual per fer classes virtuals de cycling quan les instal·lacions estan obertes

 L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de Nostreserveis, acaba de posar en marxa una nova sala de spinning al poliesportiu municipal de Mont-roig.

El nou espai, més gran que l’anterior, compta amb més aparells per a la pràctica d’aquest esport, fet que permet ampliar l’aforament i que un major nombre d’usuaris/àries facin ús d’aquesta sala, al mateix temps.

A més, s’ha instal·lat un sistema audiovisual per a realitzar classes virtuals de cycling, ampliant també l’horari del servei. És a dir, la nova sala ofereix classes virtuals durant l’horari en què les instal·lacions estan obertes, per la qual cosa els usuaris/àries poden compaginar les classes dirigides presencials i les classes de ciclo indoor sense monitor/a.

Així, amb les classes virtuals es pot arribar al públic que no pot assistir a les classes presencials amb un horari establert prèviament. També possibilita que els usuaris/àries habituals que, per qualsevol motiu s’hagin perdut les classes presencials, les puguin recuperar.

Aquestes classes virtuals s’han contractat a una empresa especialitzada i estan enregistrades prèviament per instructors/es professionals.

La nova sala de spinning forma part del Pla de millora i racionalització dels espais del pavelló, que ha impulsat l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament, a través del seu ens instrumental, Nostreserveis. Aquest Pla va començar fa uns mesos amb l’obertura del gimnàs a Mont-roig, per tal de fomentar la pràctica esportiva a totes les franges d’edat.

Comparteix aquest article