El programa formatiu de l’Ajuntament continua a través d’un cicle de xerrades online

El programa formatiu de l’Ajuntament continua a través d’un cicle de xerrades online

  • Les trobades virtuals s’iniciaran el divendres 3 d’abril i s’allargaran fins al dimarts 28 d’abril
  • Aquestes xerrades s’impartiran a través de videoconferència i tractaran diversos temes d’actualitat com ara els expedients de regulació temporal d’ocupació, el teletreball i l’ús de les xarxes socials, entre d’altres

La regidoria d’Impuls Econòmic i Ocupació oferirà, a partir de divendres 3 d’abril, un cicle de xerrades online que tractaran diversos temes d’actualitat que poden ser d’interès per a empresaris i autònoms, així com per a la resta de la població. L’Ajuntament adapta, d’aquesta forma, la programació formativa que tenia prevista a sessions de videoconferència per tal que tothom les pugui seguir des de casa.

La primera xerrada tindrà lloc divendres dia 3 d’abril a les 11 h, i tractarà sobre un dels temes que més preocupen a la població durant aquests últims dies: els Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO’s). Aquesta xerrada estarà impartida per Antonio Martínez, que s’encarregarà d’explicar en què consisteix un ERTO i resoldrà tots els dubtes i consultes relacionades amb el tema, tant des del punt de vista dels empresaris i empresàries, com des del punt de vista dels treballadors i treballadores.

D’altra banda, s’han programat xerrades que oferiran opcions per reinventar-se en temps de crisi, així com per a treballar des de casa, i també es farà referència a qüestions com el Mindfulness, l’ús de les xarxes socials, la factura electrònica, la igualtat de gènere i la meditació.

Les xerrades estan obertes a tothom i es realitzaran a través de la plataforma Zoom, una plataforma de videoconferència online que permet escriure missatges al mateix temps i compartir qualsevol arxiu amb la resta d’usuaris. Aquesta eina funciona directament des del navegador web (Google Chrome o Internet Explorer), però també compta amb una app disponible per a iOS i Android. A més a més, ofereix la possibilitat de registrar-se utilitzant Gmail o un compte de Facebook. Quan hi hagi una xerrada en directe mitjançant aquesta plataforma, els usuaris podran accedir-hi clicant als enllaços indicats i participar en la sessió.

Per instal·lar l’aplicació, podeu accedir al següent enllaç i fer clic al botó “Descargar” o “Download”: https://zoom.us/download.

També podeu accedir a través d’aquest link per descarregar-vos l’última versió de l’aplicació: https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe, i un cop finalitzada la baixada, heu d’executar l’instal·lador que us acabeu de descarregar.

Les persones interessades en participar a les xerrades s’han d’inscriure enviant un correu electrònic amb el nom, cognoms i DNI a promocio@mont-roig.cat o bé trucant al telèfon 608 236 350. Un cop feta la inscripció es rebrà l’enllaç per poder entrar a les xerrades.

Divendres 3 d’abril a les 11 h
  • ERTO (Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació)
Dimarts 7 d’abril a les 17 h
  • Opcions per a reinventar-se en temps de crisis
Dijous 9 d’abril a les 11 h
  • Opcions per a treballar des de casa
Dimarts 14 d’abril a les 17 h
  • Mindfulness
Dijous 16 d’abril a les 17 h
  • Xarxes socials
Dimarts 21 d’abril a les 11 h
  • B2brouter (factura electrònica)
Dijous 23 d’abril a les 11 h
  • Igualtat de gènere
Dimarts 28 d’abril a les 17 h
  • Meditació

Comparteix aquest article