Els carnets preferents del transport urbà ja es poden sol·licitar a les oficines de Nostreserveis

Els carnets preferents del transport urbà ja es poden sol·licitar a les oficines de Nostreserveis

  • Es tracta d’un abonament anual de 12 euros per a persones jubilades o majors de 52 anys que estiguin a l’atur, entre d’altres requisits

Nostreserveis,  l’Entitat Pública Empresarial de Serveis i Obres, gestiona a partir d’aquest 2019 els carnets preferents del transport urbà, específics per al col·lectiu de persones jubilades o majors de 52 anys que estiguin a l’atur, entre d’altres requisits. Els carnets, que tenen un cost anual de 12 euros, s’han de demanar  en horari d’atenció al públic, de 7.30 a 15 h a les oficines ubicades al Av. Reus, 27, de Mont-roig. Tel. 977 83 72 29, info@nostreserveis.cat.

Per sol·licitar aquest abonament cal complir els següents requisits:

  1. Estar empadronat al municipi amb una antiguitat mínima de 3 mesos.
    • S’acreditarà amb un volant d’empadronament.
  2. Tenir entre 52 i 60 anys i la condició de pensionista o treballador en atur
    • S’acreditarà amb un certificat de l’INSS (Seguretat Social o bé el full de comunicació de la pensió) o de l’OTG (Oficina de Treball de la Generalitat) de la situació d’atur (si està inscrit) o bé el full de renovació de l’atur.
  3. Tenir més de 60 anys i la condició de jubilat i pensionista

Per completar la gestió cal portar també una fotografia mida carnet.

D’altra banda,  aquelles persones que acompanyen a gent gran amb dependència poden sol·licitar el carnet d’”Acompanyant”, també de 12 euros anuals, previ informe del treballador/a o educador/a social.

Es mantenen la resta de preus de transport

El servei de transport municipal ofereix 8 connexions diàries, 4 d’anada i 4 de tornada, entre Mont-roig i Casalot, passant, entre d’altres, pel Club Mont-roig, Mont-roig Badia, Sant Miquel, Riviera, i diversos punts de Miami Platja, arribant al total de 30 parades.  Els mesos de juliol i agost s’amplia amb una connexió diària més.

Pel que fa als preus del bitllet senzill, que es mantenen com els anys anteriors, tenen un cost de 0.60 euros en els trams Mont-roig – Mont-roig Badia i Casalot – Mont-roig Badia,  i 1.20 euros la resta.

En aquest enllaç es poden consultar els horaris i les parades:

Horaris

 

Comparteix aquest article