Els centres educatius del municipi s’adhereixen al Programa Golf a les Escoles

Els centres educatius del municipi s’adhereixen al Programa Golf a les Escoles

  • La iniciativa té l’objectiu d’apropar aquest esport als escolars de primària i convertir-lo en una pràctica esportiva més dins de l’assignatura d’Educació Física
  • El Club de Golf Bonmont ha acollit aquest dijous una jornada formativa pel professorat, fet que ha servit per iniciar aquest projecte que comptarà també amb classes de baptisme de golf i un torneig

Professors/es d’Educació Física dels centres del municipi i representants de la Federació Catalana de Golf amb les regidores d’Educació i Turisme i el regidor d’Esports

Les escoles Mare de Déu de la Roca, Joan Miró i Marcel·lí Esquius, amb el suport de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, s’han adherit al Programa Golf a les Escoles. Es tracta d’una iniciativa de la Federació Catalana de Golf per tal de donar a conèixer aquest esport als nens i nenes dels centres educatius i fomentar la seva pràctica dins de l’assignatura d’Educació Física. En aquesta ocasió, el projecte, que ja s’ha implantat a més de 70 centres escolars de tot Catalunya, està impulsat pel Club de Golf Bonmont Terres Noves, amb l’objectiu d’apropar aquestes instal·lacions a l’alumnat del municipi.

Precisament, el Club de Golf Bonmont ha acollit aquest dijous una jornada de formació per al professorat d’educació física dels tres centres educatius del municipi, per tal d’orientar-los i oferir-los-hi una formació teòrica i pràctica bàsica.

La sessió formativa ha estat valorada molt positivament pels professors/es que han acabat molt contents amb l’experiència i amb ganes de traslladar els coneixements adquirits al seu alumnat. A més, aquesta primera fase del programa ha comptat amb el suport de les regidores d’Educació, Francis Ortiz i de Turisme, Yolanda Pérez i del regidor d’Esports, Ángel Redondo que han acompanyat al professorat en aquesta jornada de formació.

La segona fase del programa Golf a les Escoles consisteix en posar en marxa l’activitat a un dels cursos de primària de cada centre. Per fer-ho possible la Federació ha cedit a les escoles un kit de material esportiu didàctic i de joc, així com un equip de material per dur a terme les activitats i exercicis.

Un cop provat el golf a classe i adquirides les nocions bàsiques i uns bons fonaments tècnics, l’alumnat i els seus familiars podran assistir a una classe de baptisme. Així, el Club de Golf Bonmont oferirà classes de baptisme gratuïtes per tal que puguin provar aquest esport i conèixer el camp de golf del municipi. La iniciativa permetrà obrir les instal·lacions a la ciutadania i posar en valor aquest equipament esportiu que està qualificat com el segon millor camp de Catalunya i el setè d’Espanya. El programa Golf a les Escoles finalitzarà amb un torneig de golf entre els centres educatius.

Comparteix aquest article