Els establiments Ple d’Espais i Megabici guanyen el concurs de fotografies El comerç en una imatge

Els establiments Ple d’Espais i Megabici guanyen el concurs de fotografies El comerç en una imatge

  • L’acció ha format part del Pla de Dinamització de l’Avinguda Barcelona i la seva àrea d’influència i ha tingut lloc a través de les xarxes socials Instagram i Facebook

@Megabici

@Pledespais

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquestes són les dues fotografies guanyadores del Concurs El comerç en una imatge, una acció impulsada des de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local i en el marc del Pla de Dinamització de l’Avinguda Barcelona i la seva àrea d’influència.

Els establiments Ple d’Espais i Megabici, han publicat aquestes imatges a les xarxes socials d’Instagram i Facebook i han complert la resta de requisits de les bases d’aquest concurs, entre elles la d’incloure les etiquetes #ComerçMiami i #AquíhihaComerç en les seves publicacions.

S’enduen un lot de productes cedit per altres establiments comercials adherits a la campanya. En aquest sentit, l’Ajuntament agraeix als comerços que han ofert productes (Peluquería Elba, Restaurants del Limonero Grupo, Edèn Jardí, Hostal Cafeteria Pardo, Megabici Bike & Coffee, Bar Cafeteria Claudia, Restaurante Golden i Titella la Botiga) i a totes aquelles persones que han participat al concurs.

Comparteix aquest article