Entra en funcionament el nou servei de cita prèvia de les OMAC

Entra en funcionament el nou servei de cita prèvia de les OMAC

El nou servei permetrà millorar l’atenció amb la ciutadania

S’amplien a 6 les hores d’atenció, dues d’elles amb reserva prèvia

Les dues Oficines Municipals d’Atenció Ciutadana (OMAC de Mont-roig i OMAC de Miami Platja) posen en marxa, a partir del dilluns 6 de novembre, un nou servei d’atenció amb cita prèvia. L’objectiu és facilitar als ciutadans/es els seus tràmits presencials amb l’Ajuntament a la vegada que es redueixen els actuals temps d’espera.

Els nous horaris d’atenció amb cita prèvia seran, de dilluns a divendres i en dues franges de matí i migdia, de 8 a 9 hores i de 13 a 14 hores. D’aquesta manera es cobreixen dos trams horaris especialment pensats per a que els tràmits amb l’Ajuntament es puguin compaginar amb feina o estudis.

El nombre total d’hores d’atenció d’aquestes oficines s’amplia fins a les 6 hores (actualment són 5), dues de les quals seran amb cita prèvia. L’horari d’atenció sense cita prèvia passarà a ser de 9 a 13 hores. Totes aquelles persones que vulguin ser atesos a partir de les 13 hores, com fins ara, podran demanar cita prèvia indicant la seva preferència.

Com demanar cita prèvia?

Les persones que vulguin fer ús d’aquest nou servei tenen diversos canals per demanar cita prèvia:

  • Per telèfon al 977 83 70 05
  • Per correu electrònic a: omac@mont-roig.cat
  • A través del formulari que trobareu al web mont-roig.cat
  • Per WhatsApp al 695 781 993

Aquest nou servei s’engloba dins un Pla de Millora de l’Atenció Ciutadana endegat per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. Aquest pla també preveu altres mesures com l’impuls de l’administració electrònica (en marxa des del mes d’abril), l’atenció a través de nous canals digitals, així com una gestió basada en criteris de qualitat, amb indicadors i una avaluació contínua del servei.

Comparteix aquest article