Entren en funcionament les noves oficines d’Acció  Social i Gent Gran a l’Avinguda Granada de Miami Platja

Entren en funcionament les noves oficines d’Acció  Social i Gent Gran a l’Avinguda Granada de Miami Platja

  • Les noves instal·lacions, més àmplies i amb més despatxos, permetran millorar l’atenció a la ciutadania

Les noves oficines del Departament de Serveis Socials i del Departament de Gent Gran de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, situades a l’Avinguda Granada 48 de Miami Platja, han entrat en funcionament aquest divendres amb l’objectiu de millorar el servei a la ciutadania.

En aquestes noves instal·lacions hi haurà ubicat el personal tècnic i administratiu de les dues regidories i centralitzarà l’atenció de serveis socials que ofereix el consistori.

En aquest sentit, a les noves oficines, més àmplies i amb més despatxos, es podran atendre fins a 4 persones o famílies al mateix temps. També permetran reduir el temps d’espera de les persones que hagin de ser ateses pels professionals del departament.

Per altra banda, a través d’aquestes oficines es canalitzaran  directament els registres d’entrada corresponents de Serveis Socials, sense necessitat d’anar a les OMAC municipals.

Precisament per millorar l’atenció als usuaris, Serveis Socials ha incorporat un nou suport administratiu per agilitar els tràmits, a més de renovar els equips informàtics.

Recordem que el departament de Serveis Socials també continuarà atenent a totes aquelles persones que ho necessitin a les oficines del carrer Agustí Sardà de Mont-roig.

 

Comparteix aquest article