Es presenta el calendari Mont-roig Miami Gastronòmic 2022, que arrenca al febrer amb les Jornades del Calçot

Es presenta el calendari Mont-roig Miami Gastronòmic 2022, que arrenca al febrer amb les Jornades del Calçot

  • Portada del video del calendari Gastronòmic

    L’Ajuntament de Mont-roig del Camp fa una crida al sector de la restauració del municipi per implicar-se en una programació que té com a objectiu la revitalització econòmica del sector.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través del Mont-roig Miami Turisme, acaba de presentar al sector de la gastronomia local el calendari Mont-roig Miami Gastronòmic 2022 amb l’objectiu d’incentivar la presència del sector de la restauració a les diverses jornades gastronòmiques que es prepararan i que començaran el mes vinent amb les Jornades del Calçot.

L’interès pel turisme gastronòmic ha anat creixent els darrers anys, sent la gastronomia un dels sectors mes valorats pels nostres visitants. És per això que, des de fa anys, Mont-roig Miami Turisme i l’Ajuntament de Mont-roig del Camp impulsen un seguit de propostes gastronòmiques pensades per complementar l’oferta local.

El tret de sortida de l’any gastronòmic són les Jornades Gastronòmiques del Calçot, que enguany arriben a la seva quarta edició i se celebraran del 18 de febrer al 6 de març.

Per a participar només cal que cada establiment incorpori aquesta hortalissa a la teva carta, ja sigui en una tapa, plat, menú i/o calçotada. Només cal complementar la inscripció abans de dilluns, 31 de gener del 2022 a través d’aquest enllaç.

La resta del calendari amb novetats

El calendari gastronòmic 2022 inclou una nova edició de la Fira del Vi de Miami Platja i dos nous esdeveniments gastronòmics. Durant el mes de març tindrà lloc el Campionat de Patates Braves de Mont-roig i Miami Platja i al novembre, es tancarà la temporada gastronòmica amb Sabors de Miró; ampliant l’oferta gastronòmica local amb un total de 7 esdeveniments gastronòmics. Aquestes noves jornades complementen la programació que es feia fins ara i que estava integrada per les Jornades Gastronòmiques del Pop, les Jornades de la Cuina de l’Arròs de Tardor, les Jornades del Calçot, la Festa de l’Oli Nou i la Fira del Vi de Miami Platja.

L’objectiu final del calendari és que els visitants i els clients facin parada als diversos establiments del municipi i descobreixin la qualitat del sector de la restauració local. Precisament per incentivar la participació del sector en aquestes jornades s’ha presentat un vídeo per tal de motivar els bars i restaurants de Mont-roig i Miami Platja que es pot veure en aquest enllaç.

 

 

 

Comparteix aquest article