Evolució de les obres de la Plaça Miramar

Evolució de les obres de la Plaça Miramar

L’alcalde Fran Morancho, acompanyat per la direcció de l’obra, els serveis tècnics de l’Ajuntament i els representants de Sorigué, ha fet una visita d’obres aquesta setmana

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp us informa de les novetats en relació amb l’obra de remodelació de la plaça Miramar de Mont-roig, que s’està executant des de finals del passat mes de setembre:

  • La previsió de finalització de les obres es retarda al 15 de març. Sorigué, l’empresa adjudicatària de l’obra, ha al·legat motius meteorològics, tècnics i d’execució per aquest retard d’un mes i mig respecte del termini previst inicialment per a la seva finalització.
  • Pel que fa a les obres de renovació del clavegueram i pluvials, ja s’han finalitzat i les obres de la xarxa d’aigua potable quedaran enllestides les pròximes setmanes.
  • Per zones d’obra, la setmana vinent començaran a treballar amb la capa externa del carrer del Sol, el paviment del qual estarà enllestit previsiblement cap a finals del mes de gener. Un cop enllestit el carrer del Sol, es continuarà amb els altres dos carrers inclosos al pla d’obra.
  • En relació amb els treballs de la plaça, s’està acabant el moviment de terres i preparant les bases del que serà la futura jardineria. En els pròxims dies es començarà a treballar en els murs de contenció de la plaça i la propera setmana es preveu que s’hi comenci a col·locar la vorada.
  • Un cop enllestides les tasques de pavimentació de tot l’àmbit d’obra, quedaran pendents els treballs finals, que comprenen l’enjardinament, l’adequació de la senyalització i la instal·lació de mobiliari urbà.

Comparteix aquest article