Evolució de les obres de l’avinguda de Barcelona

Evolució de les obres de l’avinguda de Barcelona

Campanya “Aquí hi ha comerç”

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp us informa de les novetats en relació a l’obra de renovació i millora dels serveis urbans i pavimentació de prop d’un quilòmetre de l’avinguda Barcelona.

  • “Aquí hi ha comerç” és el nom de la campanya que s’ha posat en marxa per tal d’informar als vianants dels establiments comercials que tenen la façana a l’avinguda de Barcelona, a la zona de les obres. Els cartells que s’han col·locat a cada cruïlla, estan pensats perquè els turistes i visitants que caminen per l’avinguda coneguin l’oferta comercial de cada tram de carrer i s’animin a continuar descobrint la resta de comerços. Amb l’objectiu d’arribar a tot tipus de turistes s’ha reforçat el nom de cada establiment comercial amb unes icones gràfiques comprensibles internacionalment.  A més d’un mapa d’ubicació, els cartells inclouen les fotografies que donen a conèixer com serà la futura avinguda de Barcelona, d’aquí a uns mesos.
  • La darrera setmana s’ha tallat el trànsit del vial lateral de l’avinguda Veracruz fins a l’avinguda Cadis sentit Hospitalet i s’ha eliminat l’asfalt d’aquest tram per seguir amb la construcció del col·lector d’aigües residuals.
  • La màquina rasadora encarregada d’executar les rases del col·lector d’aigües pluvials, ja fa unes dies que està treballant des de plaça Tarragona fins l’avinguda Cadis. Aquesta màquina també ha fet unes rases per facilitar el creixement de l’arbrat. S’ha eliminat roca i s’ha substituït per sauló amb l’objectiu que en un futur les arrels dels arbres no malmetin el nou paviment.
  • Continuen els treballs de soterrament de les línies de telecomunicacions entre avinguda Viena i Califòrnia. A l’alçada d’aquesta avinguda, a més, ja ha finalitzat la instal·lació de la nova canonada d’aigua potable que substitueix a la vella.
  • Entre Tarragona i París s’està fent l’excavació necessària per a la futura pavimentació, és a dir, es rebaixa el nivell de les terres perquè la capa de grava, que s’executarà a les pròximes setmanes, i l’asfalt quedin al nivell que els pertoca.
  • Ente París i Viena s’estan col·locant les canonades per a la recollida de l’aigua de pluja. Aquests treballs requeriran que aquestes dues avingudes es tallin de forma puntual al trànsit.

Comparteix aquest article