Evolució de les obres de l’avinguda de Barcelona

Evolució de les obres de l’avinguda de Barcelona

Aquesta setmana finalitza la primera capa d’asfalt de tot el tram de l’avinguda Barcelona.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp us informa de les novetats en relació a l’obra de renovació i millora dels serveis urbans i pavimentació de prop d’un quilòmetre de l’avinguda Barcelona.

  • Aquesta setmana finalitzen els treballs de la primera capa d’asfalt de la part central de l’avinguda Barcelona entre l’avinguda Alemanya i l’avinguda de Cadis, completant així tot el tram d’obres. Aquests treballs requeriran talls puntuals de trànsit a l’encreuament de Los Angeles.
  • Des de finals de la setmana passada el trànsit rodat ja utilitza el vial central per accedir a la zona de platja Cristall des de l’Hospitalet de l’Infant i a partir de la setmana vinent també es podrà obrir al trànsit l’accés des de Veracruz, finalitzats els treballs d’instal·lació dels col·lectors d’aigües pluvials i residuals.
  • Una vegada acabi la primera capa d’asfaltat de la calçada, a finals d’aquesta setmana, està previst també que es torni a obrir al trànsit l’encreuament amb l’avinguda de Califòrnia, en tots dos sentits de circulació.
  • La setmana vinent començarà la pavimentació de les voreres entre plaça de Tarragona i avinguda de Califòrnia, costat mar. Per aquest motiu, ja s’estan desviant els vianants entre carrer Marina i avinguda París per un pas provisional dins l’àmbit de l’obra.
  • Finalment, s’han aprofitat les obres per renovar un tram de la línia de mitja tensió d’Endesa que creua l’avinguda Barcelona a l’alçada de Califòrnia, que era de les més antigues del nucli urbà de Miami Platja.

Comparteix aquest article