Èxit del Cicle Pànic que ha organitzat el Departament de Joventut

Èxit del Cicle Pànic que ha organitzat el Departament de Joventut

 

  • Les activitats més innovadores d’enguany han estat el Mont-roig Misteriós, amb la participació d’un centenar de persones, i també el Passatge del Terror a Mont-roig amb més de 900 visitants.

A les activitats més innovadores d’aquest any, com el Mont-roig Misteriós,  hi van participar un centenar de persones entre joves i adults que van ser testimoni de les històries més fosques que s’amaguen a diferents indrets d’interès del poble, com l’antiga presó, els rentadors, o el Centre Miró.
La gimcana anomenada Atac Zombi a Miami Platja també va tenir una molt bona afluència de joves que van haver d’esbrinar un enigma passeja’n per diferents indrets de Miami Platja al mateix temps que havien d’evitar que els zombis que podien aparèixer en qualsevol moment del recorregut els atrapessin i els deixessin fora de joc.
Però un any més l’estrella del cicle Pànic ha tornat a ser el Passatge del Terror, que aquest any ha arribat a la seva vuitena edició i estava dedicat al món del circ. Van ser més de 900 els valents que el van visitar, consolidant l’activitat com un dels plats forts anual del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

Cal agrair a tota la gent (aquest any més de 50 persones) que de forma voluntària col·labora a fer que totes aquestes activitats segueixin endavant, així com al grup de teatre Els Xuts, els actors dels quals van donar vida al Mont-roig Misteriós, i a diferents empreses que van prestar materials per l’elaboració del Passatge del Terror.

Per altra banda el Departament de Joventut està preparant la Setmana de la Salut, aquest any dedicada a la violència de gènere, on a través de dinàmiques, xerrades, i obres de teatre es vol conscienciar als joves sobre aquesta problemàtica. També s’estan preparant totes les activitats de Nadal, on entre altres coses, i haurà taller de decoració nadalenca amb materials reciclats, taller d’imants, i els tornejos de Nadal als casals de Joves K1 de Mont-roig i K2 de Miami.

Comparteix aquest article