Festa Major Sant Miquel 2015

Festa Major Sant Miquel 2015

Festa Major Sant Miquel 2015El “Mapping Mont-roig”, un espectacle de so, llum i imatges a les façanes del Portal d’Avall i del campanar de l’Església Vella, serà la novetat d’aquest any

La inauguració de l’exposició “L’art del fil i l’agulla” a l’Església Vella, organitzada pel Centre d’Estudis Mont-rogencs, el proper divendres a les 7 de la tarda, serà el primer acte de la Festa Major de Sant Miquel 2015. Seguidament el pregó de Festa Major, a càrrec de la Sra. Maria Toda Bargalló, servirà per encetar 4 dies de festes en honor al patró de Mont-roig del Camp.  El mateix divendres, a les 11 de la nit, serà el moment de gaudir dels Barrakons 2015 amb els grups Teràpia de Rock, The Dips, Xop i Dj. OGT. La música i el ball continuaran dissabte, a partir de les 11 de la nit, amb l’orquestra Karamba.

Les entitats, un cop més, prenen protagonisme durant les festes amb la organització de diversos actes. Tant dissabte com diumenge, el Club Billar de Mont-roig del Camp organitzarà el XXXVI Trofeu de Festa Major. Diumenge, l’Associació de Bitlles de Mont-roig, durà a terme un esmorzar popular i la XVII Tirada Intercomarcal de Bitlles. Per diumenge també, el Centre Excursionista l’Areny ha preparat la IV Caminada popular a l’Areny. Finalment l’Associació El Portal organitzarà a la plaça Mossèn Gaietà Ivern i els carrers del voltant, el IV Mercat a l’Antiga.

Diumenge a la tarda, a la mateixa plaça la companyia Sol de Nit oferirà l’espectacle infantil de carrer “Maduixeta i Carabasseta al País de les Fruites”.

La principal novetat d’aquest any serà el “Mapping Mont-roig”, un espectacle de llum, so i imatges a les façanes del Portal d’Avall i del campanar. Un espectacle en què les imatges s’adapten a l’arquitectura, forma i ubicació de la superfície a projectar.

Dimarts, dia de Sant Miquel, després de la Missa de Festa Major hi haurà una ballada de gegants amb la Colla Gegantera del Barri dels Sis Carrers, els Grallers de Mont-roig i la geganta Lluna Roja amb el seus grallers i timablers. S’oferirà un pica-pica.  A la tarda, l’espectacle infantil “El llop ferotge” de la companyia Príncep Totilau servirà per cloure 4 dies intensos d’activitats.  

Adjunt es pot consultar el programa d’actes de la Festa Major de Sant Miquel i la programació del Mercat a l’Antiga.

IV Mercat a l'Antiga Barrakons 2015

 
Imatge portada

portada.jpg

Comparteix aquest article