Festes en honor a la Mare de Déu de la Roca

Festes en honor a la Mare de Déu de la Roca

Festes de la Mare de Déu de la Roca La Solemne Missa a l’Ermita, el dinar popular i la ballada de sardanes centraran els actes de la Diada

El Patronat de la Mare de Déu de la Roca organitza, un any més, tot un seguit d’activitats en honor a la patrona de Mont-roig del Camp.

La Solemne Missa, a les 12 del migdia a l’Ermita, encetarà els actes de la Diada, el proper 8 de setembre. A les 14h, tindrà lloc el XXXIVè dinar popular. Els tiquets es poden comprar fins el proper 5 de setembre a la merceria Espasa i a l’estanc Roigé de Mont-roig, a la pastisseria Maria Glòria i al Polivalent de Miami Platja.  A la tarda, l’Invisible titelles representarà la llegenda “Què vaig bé per anar a l’ermita?”, basada en la Mare de Déu.  Seguidament ballada de sardanes amb la cobla La Principal de Tarragona. No hi faltarà el tradicional Ball de Coques. I per berenar, coca amb xocolata per tothom.

Hi haurà servei de minibus que sortirà a les 11h del Casal d’avis i de l’església Santa Maria Magdalena de Miami Platja i a les 11:30h del CAP de Mont-roig.

El programa d’actes en honor a la Mare de Déu de la Roca, és, però, més ampli. L’església parroquial celebra, des del passat 30 d’agost i fins el proper 7 de setembre, cada dia a les 19h, la Missa i la Novena.

La música també pren un protagonisme especial durant les festes. D’una banda, amb el concert de Xavier Pié Trio, el proper dissabte 5 de setembre, a les 22h, a l’Ermita, emmarcat dins el cicle Sons de Nit del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. I de l’altra, amb l’esperat concert de la Coral Sant Miquel de Mont-roig, el dimarts 7 de setembre, a les 21h, també a l’Ermita. Aquest any amb la participació de la Coral Parroquial del Pla de Santa Maria i la Coral Aroma Vallenca. Hi haurà també servei de minibus que sortirà a les 20:30h del CAP de Mont-roig.

Les festes compten amb la col·laboració de la Coral Sant Miquel, el grup sardanista Rotllana Oberta, la Creu Roja, la Parròquia Sant Miquel Arcàngel, l’Invisible Titelles i l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

Imatge portada

dsc_0665.jpg

Imatges

mddroca.jpg

Imatges

dsc_0665.jpg

Comparteix aquest article