El Festival Nomad farà parada a Miami Platja els dies 25, 26 , 27 i 28 d’agost

El Festival Nomad farà parada a Miami Platja els dies 25, 26 , 27 i 28 d’agost

Cartell Festival NomadEl certamen portarà a la Punta del Riu música en directe, espectacles infantils, una quinzena de food trucks i diversos estands de moda, disseny d’autor, hand-made i decoració

Miami Platja acollirà del 25 al 28 d’agost el Festival Nomad, una proposta alternativa i original que portarà fins a la Punta del Riu diverses parades de moda, food trucks i una amplia programació musical i d’animació per a totes les edats.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp impulsa la celebració d’aquest festival itinerant que ja ha tingut molt bona acollida en altres municipis catalans com Sant Feliu de Guíxols o Cervera.

El festival Nomad comptarà amb una quinzena de food trucks que permetran degustar variades propostes gastronòmiques cuinades al moment. També hi faran parada una desena d’expositors de moda amb dissenys d’autor, vintage, decoració i hand-made i s’oferirà una amplia programació lúdico-festiva adreçada a tota la família.

Dijous a la nit hi haurà un concert de versions de soul, reggae i rock amb “Two sistas”. Divendres, el grup de tribut al pop rock, “Mala vida” portarà alguns dels grans èxits del pop espanyol dels anys 80 fins a l’actualitat. Finalment dissabte, “Big mouthers” oferirà un concert de versions.

D’altra banda, els més petits hi podran trobar un taller de maquillatge i tatuatges amb purpurina, un brau mecànic i, a  la tarda del dissabte, un espectacle infantil amb “Kiara Animacions”.

El festival estarà obert al públic dijous de 17h a 1 de la matinada, divendres i dissabte de 12h del migdia a una de la matinada i diumenge de les 12 del migdia a les 8 del vespre.

El certamen també està obert a la participació de les entitats locals cultuals, festives i esportives. Totes aquelles associacions que vulguin participar i actuar al Festival Nomad poden posar-se en contacte amb el Departament de Festes de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

Comparteix aquest article