Finalitza la Festa Major de Sant Miquel

Finalitza la Festa Major de Sant Miquel

Veïns i veïnes surten al carrer per celebrar les festes en honor al patró del municipiFesta Major Sant Miquel 2015

La missa, la ballada del gegant Miquel acompanyat de la colla gegantera del Barri dels Sis Carrers i dels grallers de Mont-roig i el vermut popular han protagonitzat la diada de Sant Miquel. La plaça Mossèn Gaietà Ivern s’omplia ahir al migdia de tots aquells que no es volien perdre l’últim dia de celebracions en honor al patró de Mont-roig del Camp. Ja a la tarda, l’espectacle infantil “El llop ferotge” posava el punt i final a diversos dies de festes, en què els veïns i veïnes del municipi han pogut gaudir d’un ampli ventall d’activitats pensades per a tots els públics.

Una Festa Major, que ja van començar el passat divendres 25 de setembre, amb el pregó, la inauguració de l’exposició “L’art del fil i l’agulla” i els Barrakons 2015, la festa juvenil per excel·lència.

Durant el cap de setmana han estat diversos els actes que convidaven a sortir al carrer i a gaudir de les festes. Molts d’ells organitzats per les associacions del municipi, com per exemple el IV Mercat a l’antiga, el XXXVI Trofeu de Festa Major de Billar, la XVII Tirada intercomarcal de Bitlles o la IV Caminada Popular a l’Areny. Tampoc hi han faltat els espectacles infantils.

Destaca d’aquesta edició el “Mapping Mont-roig”, un espectacle de llum i so projectat a les façanes del campanar de l’Església Vella i del Portal d’Avall que ha permès recordar alguns dels moments i indrets més emblemàtics del municipi.

Imatge portada

dscn7279.jpg

Comparteix aquest article